Wooninspiratie voor jouw woonkamer

De woonkamer. Het hart van het huis. De plek waar veel tijd doorgebracht wordt. Alleen of samen. Voor gezelligheid of ontspanning. Het is daarom belangrijk dat jij je thuisvoelt, maar ook familie en gasten moeten zich welkom voelen in de woonkamer.

Het inrichten van de woonkamer kan lastig zijn. Dat weten we bij Home Made By ook. Wooninspiratie voor het inrichten van de woonkamer is daarom altijd handig. Bepaal eerst de sfeer die jij wil uitstralen in de woonkamer. Ben je van de warme kleuren en een knus interieur of gaat jouw voorkeur uit naar een frisse look, waarin koele tinten terugkomen? Hierna kan je ook nog een keus maken welke woonstijl jou aantrekt. Onze woonstijlen Barn, Park en Loft variëren van een landelijk interieur tot een industrieel of juist klassiek interieur. Deze woonstijlen worden met zorg ontworpen en samengesteld door onze Interior Designers. Ontdek jouw eigen woonstijl of smaak.

ONZE WOONSTIJLEN

De juiste balans tussen functionaliteit, identiteit en schoonheid is in elke woonstijl belangrijk. Woonstijl Barn is geïnspireerd op een landelijk interieur met natuurlijke kleuren en materialen. Woonstijl Loft is er voor iedereen die van een industrieel interieur houdt, waarin het luxegevoel van een loft naar voren komt. Woonstijl Park staat bekend om haar rijke materialen en diepe kleuren, waarmee een klassiek interieur wordt gecreëerd.
 
Het belangrijkst is dat je dicht bij jezelf blijft, maar durf ook te experimenteren. Kies voor een opvallende accentkleur zoals Home Made By verfkleur Kanarie of hang een glanzend gordijn op van veloursstof. Met deze kleine aanpassingen geef je de ruimte een geheel andere uitstraling. Na een tijdje zin in iets anders? Dat kan. Geef de accentmuur in de woonkamer een nieuwe kleur of verander de veloursgordijnen voor lichte inbetween gordijnen

PERSOONLIJK THUIS
Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Wil je graag advies of heb je een vraag? Neem contact op met onze Interior Designer of vakspecialist. 

ZOEK EEN WINKEL

LET'S DESIGN TOGETHER