NIEUW JAAR, FRIS INTERIEUR

Het beste voornemen voor 2019: goed voor je huis zorgen. Want ook in het nieuwe jaar biedt jouw thuis een veilige haven in het drukke bestaan. Nu de kerstboom het huis weer heeft verlaten en de laatste naalden zijn opgezogen, is het tijd voor een nieuwe, frisse start. Beter kun je het jaar niet beginnen.
Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

FRISSE WIND DOOR JE INTERIEUR

De woonkamer is vaak de spil van het huis. Het is de ruimte waar je kinderen spelen, waar je gezellig met vrienden bijpraat en waar je ’s ochtends in stilte geniet van een kop koffie. Maar hoe zorg je dat al deze verschillende functies worden samengevoegd in één ruimte? O wil je juist deze functies van elkaar scheiden? Maak dan eilanden met bijvoorbeeld een karpet in je zit- én eethoek. Ben je een verzamelaar en staat je huis vol met verschillende items? Ga dan met een frisse wind door je interieur en groepeer je accessoires en foto’s door ze gezamenlijk in een kast of op een tafel te zetten, dit oogt veel rustiger. Je kunt dit ook doen met planten.

KLEUR OP DE MUUR

Een nieuw jaar, een nieuw interieur. Met verf leg je de basis voor een compleet nieuwe look. Of je nu alle muren overschildert of alleen voor een accentmuur gaat, met slechts een klein gebaar creëer je een groots effect. Bedenk aan welke kleuren je huis behoefte heeft. Kan de woonkamer warmte gebruiken? Ga dan voor een extra matte muurverf in warme, donkere kleuren. Voelt een ruimte juist wat somber? Kies dan voor krijtverf in een lichtere kleur. Een kleurvlak of accentmuur is genoeg om de gehele ruimte een nieuwe uitstraling te geven.

GROEN IN HUIS

Als in januari de kerstboom ons huis weer verlaat, blijft er toch altijd een beetje een leegte in ons interieur achter. Groene planten horen bij de ‘nieuwe start’ van het jaar. Ze kleden je woonruimte aan, geven een huiselijk gevoel en brengen je interieur tot leven. De kale plek waar eerst de kerstboom stond, vul je gemakkelijk met een prachtige kamerplant. Kies bijvoorbeeld voor de Gatenplant - Monstera ‘Pertusum’, de Palmlelie - Yucca Elephantipes of de Kentia Palm - Howea Forsteriana. Stuk voor stuk schitterende planten die de natuur in jouw interieur weer tot leven wekt.

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal van de interieurprojecten die met de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

BEKIJK BINNENKIJKERS

LET'S DESIGN TOGETHER!