DE KINDERKAMER: EEN STIJLVOLLE BASIS

Rust, reinheid en regelmaat. Het is niet alleen het recept voor een gelukkig en gezond kind, maar ook voor een prettige kinderkamer. Neutrale kleuren, zachte stoffen en natuurlijke details maken van de kamer van je kind een aangename cocon waarin het zich fijn kan nestelen. De stylist van Home Made By helpt je graag bij het creëren van een stijlvolle basis voor de kinderkamer.

De juiste raamdecoratie

Een goede nachtrust voor je kind, en dus ook voor jou, begint met de juiste raamdecoratie. Wordt je kroost iedere ochtend vroeg wakker door de opgaande zon? Dan is het belangrijk om te kiezen voor verduisterende raamdecoratie. Dikke, verduisterende gordijnen maken de kinderkamer niet alleen sfeervol, ze hebben ook een isolerende en geluiddempende werking. Wil je liever lichte gordijnen? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn ter aanvulling. Bij Home Made By vind je gordijnen en raamdecoratie voor de kinderkamer in verschillende kleuren

Neutraal kleurenpalet

Harmonie is het codewoord. Een kinderkamer met felle, primaire kleuren brengt onrust in de toch al overprikkelde wereld van kinderen. Houd de basis van de kamer daarom rustig door te werken met een zacht, neutraal kleurenpalet. In de duurzame verfcollectie van Home Made By vind je een ruime keuze aan kleuren die door de natuur zijn geïnspireerd zoals Steppe, Salie, Cement en Mint. Met onze extra matte verf geef je de kinderkamer een zachte uitstraling. 

Spelen met behang

Je kunt ook kiezen voor behang in een lichte pasteltint of met een speels dessin. In de behangcollectie van Home Made By vind je meer dan genoeg aanbod. Zoals dit behang met olifantenprint, dat ontworpen is door onze eigen Designer Yoka.

Een stijlvol speelterrein

De vloer is het speelterrein van je kind. Deze moet daarom aangenaam aanvoelen, maar ook tegen een stootje kunnen. In onze collectie vind je tapijt, PVC- en vinylvloeren die allemaal kunnen worden toegepast in de kinderkamer. Tapijt is zacht, warm en geluiddempend. PVC- en vinylvloeren zijn iets harder, maar wel makkelijker schoon te maken en slijtvast. Vloeren met betonlook doen het goed in de kinderkamer.

De Home Made By stylist kan samen met jou een moodboard maken waarop de kleuren en materialen voor de kinderkamer worden vastgelegd. Hiermee krijg je alvast een indruk van het eindresultaat.

Zou jij je huis graag een nieuwe look willen geven? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? De woonprofessionals van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer. Ontdek hoe je van jouw huis een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!