ODE AAN PVC

Door de jaren heen krijgt een vloer heel wat te verduren. Van stampende voeten en spontane vreugdedansjes tot schuivende stoelen en sneuvelend servies. Niet iedere vloer is bestand tegen het concert des levens. Een PVC-vloer is dat wel. Ondanks de wat ongezellige naam, hebben deze vloeren alles in zich om jou een huiselijk gevoel te geven.

EEN COMFORTABELE BASIS

Een PVC-vloer heeft vele voordelen. Zo voelt deze van nature warmer aan dan bijvoorbeeld beton of tegels. Daarbij kan de vloer worden gecombineerd met vloerverwarming, waardoor het lijkt alsof je de hele dag op pantoffels loopt. Verlijmde PVC-vloeren hebben geen isolerende luchtlaag. De warmte van de vloerverwarming wordt dus direct aan het oppervlak doorgegeven. Je behaalt daardoor een optimaal rendement uit je stookverbruik. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

ZORGELOOS GENIETEN

De vloer vormt de basis van je interieur waar je een leven lang plezier van wilt hebben. PVC-vloeren sluiten aan op deze wens, omdat ze een lange levensduur hebben. De vloer heeft een duurzame beschermlaag en is makkelijk in het onderhoud. Mocht er per ongeluk servies sneuvelen op de vloer, dan hoef je niet bang te zijn voor schade. Wanneer je kiest voor klik-PVC, dan kan de vloer bovendien eenvoudig met je meeverhuizen.

STILLE VLOER

Al die stampende voeten en spontane vreugdedansjes zorgen weleens voor overlast. Bij laminaat en houten vloeren is bekend dat ze kunnen piepen en kraken, zelfs wanneer je op je tenen loopt. Dit probleem heb je niet bij PVC-vloeren. Bovendien heb je ook veel minder last van bijvoorbeeld loopgeluiden, zowel in de ruimte zelf als in de aangrenzende ruimtes. Dat is fijn voor jezelf, maar wellicht ook voor je onderburen.

DE VOORDELEN VAN PVC

GELUIDDEMPEND & STERK
COMFORTABELE BASIS
MAKKELIJK IN ONDERHOUD
IDEAAL VOOR VLOERVERWARMING
LANGE LEVENSDUUR
VOELT WARM AAN

STOFVRIJ

PVC-vloeren zijn makkelijk in het onderhoud en geschikt voor mensen met een allergie. Doordat er geen naden en kieren aanwezig zijn, kan stof zich niet nestelen en veeg of stofzuig je het eenvoudig weg. Is het een keer nodig om de vloer grondig te dweilen, dan is het goed om te weten dat deze goed tegen water kan. Bovendien werkt de beschermende laag als een barrière tegen de meeste vlekken, zodat deze er niet intrekken.

DE NATUUR IN HUIS

Een vloer die comfortabel, duurzaam, geluiddempend en onderhoudsarm is, maakt het leven thuis een stuk aangenamer. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, van betonlook tot houtstructuur. De natuurgetrouwe dessins zijn niet van echt te onderscheiden en vormen daardoor een prachtige basis voor ultiem wooncomfort.

VRAAG HET EEN PROFESSIONAL

Het leggen van een PVC-vloer kun je het best door een woonprofessional laten doen. Dan weet je zeker dat het direct goed gebeurt. In de collectie van Home Made By vind je verschillende PVC-vloeren. Vraag een Home Made By stoffeerder of stylist naar de mogelijkheden.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

De Home Made By professionals helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw interieur. Maak een afspraak om je woonwensen te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK