Interieuradvies - Home Made By - Vaas

Ode aan de vaas

Hij komt voor in talloze vormen en maten, is doorgaans geen grote kostenpost en geeft je bloemen een prachtige plekje: de vaas. De stylist van Home Made By is dol op deze smaakmaker en het effect dat hij teweeg kan brengen in een interieur.

Stylen met de vaas

Door middel van styling kun je met een vaas – of een aantal vaasjes – een duidelijk statement maken. Voor een speelse look combineer je kleine vaasjes in verschillende materialen, kleuren en hoogtes en plaats je die op een dienblad. Zorg voor eenheid door ieder vaasje te vullen met eenzelfde soort bloem. Of maak het extra bont door ook hier te variëren in kleur en soort. Ben je meer van de grote statements? Met een imposante vaas, gevuld met grote takken en bloemen in basic kleuren, creëer je met de vaas een gevoel van luxe in huis.

Over keramiek

Voor de productie van een vaas wordt vaak gewerkt met keramiek. Dit materiaal bevat een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Zo is keramiek robuust, krasbestendig, kleurvast en bovendien watervast.

Tikkeltje retro in het interieur

De subtiele knipoog naar de jaren ’70 zien we momenteel terugkomen in de interieurs van nu. Ook een vaas in een speels patroon of okergeel draagt bij aan de verwijzingen naar dit tijdperk.

Onze wooninspiratie tip

Met een vaas voorzie je je interieur van extra warmte. Kies voor een vaas met een ronde vorm en in een zachte kleur voor een huiselijke sfeer.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!