Kleur van de Maand - Pompoen

Misschien denk je bij het woord pompoen aan herfst, winter en Halloween, maar wist je dat deze powergroente symbool staat voor welvaart, overvloed, geluk en vruchtbaarheid? Laat je verrassen door deze krachtige, vrolijke kleur! De Home Made By-verfkleur van deze maand is Pompoen. Een ingetogen oranje tint die een zomerse twinkeling in huis kan halen. Ontdek hoe jij Pompoen een rol laat spelen in jouw interieur en maak je huis persoonlijk.

KLEUR VOL KARAKTER

De muren van je huis zijn veel meer dan een paar stapels stenen. Ze beschermen wat je dierbaar is en vormen het decor voor alle mooie momenten die jij thuis beleeft. De kleuren die je in huis toepast, geven je huis karakter, laten een stukje van jouw karakter zien én hebben impact op jouw gemoedstoestand. Zo is Pompoen een vrolijke, intense kleur die een stimulerend effect heeft op ons gemoed. De kleur geeft een positieve kracht aan ons interieur. Door de kleuren voor je muur weloverwogen uit te kiezen, worden je muren een weerspiegeling van je ziel.

GA MEE MET DE SEIZOENEN

De styling en het kleurgebruik in huis aanpassen op de seizoenen is een goed idee. Op die manier kun je spelen met licht en donker. Ook kun je benadrukken wat je tijdens bepaalde maanden van het jaar belangrijk vindt. Met Pompoen kun je heel veel kanten op. De Home Made By-verfkleur Pompoen is perfect voor het toevoegen van een lentefrisse of zomerse noot aan je interieur. Combineer de kleur met licht hout, wit of crème en zachtblauw om de warme seizoenen in huis te halen. Voor een verwarmend effect – passend bij de herfst en de winter - kun je eindeloos combineren met donker hout, bruintinten, rode tonen of accenten in blauw of aubergine. Zo is Pompoen dus zowel in de koude als warme maanden van het jaar door toe te passen in huis.

POMPOEN TOEPASSEN

Pompoen straalt, zonder schreeuwerig te zijn. Pompoen blijft ingetogen, terwijl hij aandacht trekt. Maar hoe pas je deze bijzondere kleur nu toe binnen jouw favoriete stijl? Pompoen is prachtig binnen de Home Made By collectie Loft, die zich typeert door de strakke en industriële basis met gedurfde accenten. Als basis spelen metaal, stoer hout en kleuren als grijs, zwart en wit de hoofdrol. Pompoen zorgt hier voor een spannend en gedurfd kleurcontrast. Pompoen is perfect geschikt voor het toevoegen van dit soort accenten, ook in andere interieurstijlen. Combineer een wand in Pompoen met licht linnen gordijnen en gemêleerde contrastrijke structuren in een Scandi interieur. Voor een modern effect combineer je een (stukje) pompoenkleurige muur met een glanzend strak zwarte vloer en witte meubels. Is jouw stijl klassieker? Laat sierlijke vormen, robuuste materialen en authentieke meubels en stoffen de basis vormen terwijl pompoen voor toefje vrolijkheid zorgt.

PERSOONLIJK

Kleuren toevoegen die voor jou goed voelen is een mooie manier om je huis om te toveren tot jouw plek, een plek waar jij helemaal thuis bent, kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Met Home Made By-wandbekleding & verf maak je je huis persoonlijk. De duurzame verfcollectie reikt ver, waardoor er voor iedereen, elke ruimte en elke stijl een mooie kleurmatch te vinden is. In de Home Made By-verfcollectie vind je diverse verfsoorten; van extra mat tot mat. Hoe matter de muurverf, hoe stoerder de look. De Home Made By-professional adviseert je graag over welk glansgraad het best aansluit bij jouw woonwensen.

BOEK JOUW DESIGN DATE