Kleur van de maand - Olijf

Bij Home Made By staan we vaak stil bij de impact die kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen ons tot rust, inspireren en dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Ons kleurenpalet reikt ver. Met onze verrassende tinten willen wij jou inspireren. Home Made By verfkleur Olijf is zo'n verrassende tint. 

 

 

Olijven staan bekend om hun rijke, zoute smaak én mooie kleur. Deze natuurlijke olijfgroene kleur is een populaire tint in de interieurwereld. De kleur – die tussen groen en bruin in zit – draagt bij aan het buitengevoel in huis en verspreidt een rustieke sfeer. Deze sfeer wordt door middel van natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan of hout extra benadrukt.

COLLECTIE PARK 08

De kleur Olijf komt terug in onze collectie Park 08. Deze collectie bestaat uit zachte materialen en elegante kleurtonen waardoor een aangename en warme sfeer ontstaat. Een knisperend haardvuur en een goed glas wijn verdrijven de alledaagse hectiek. Jouw huis is dé plek om tot rust te komen en je thuis te voelen.

OLIJF IN JOUW INTERIEUR

Olijf kan eenvoudig worden gecombineerd met de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Voor een warm interieur combineer je Olijf met meubels en accenten in crème- en bruintinten. Linnen gordijnen, houten bijzettafels en gouden accessoires versterken dit effect. Een gewaagder kleurencombinatie creëer je door dieprood of felgeel met olijfgroen te combineren. Hierbij kan het gebruik van een velours bank, kussens met print en accessoires van bamboe een mooie combinatie vormen.

VOEL JE THUIS

Niks is fijner dat je thuis voelen in jouw eigen huis. Door het gebruik van persoonlijke items en kleuren waar jij je goed bij voelt, creëer je een vertrouwde sfeer. Wil je graag experimenteren met Olijf in jouw interieur, maar heb je advies nodig bij het kiezen van een juist kleurenpalet? Onze Interior Designer adviseert graag.

Persoonlijk thuis

Wil je een persoonlijk en stijlvol interieur mét verrassend kleurenpalet? Onze interior designers staan voor je klaar met een passend interieuradvies.