MENU

Kleur van de maand - Olijf

Bij Home Made By staan we vaak stil bij de impact die kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen ons tot rust, inspireren en dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Ons kleurenpalet reikt ver. Om jou te inspireren lichten we elke maand een verrassende tint uit. De kleur die deze maand centraal staat: Olijf.

RUSTIEKE SFEER

Olijven staan bekend om hun rijke, zoute smaak én mooie kleur. Deze natuurlijke olijfgroene kleur is een populaire tint. De kleur – die tussen groen en bruin in zit – verspreidt een rustieke sfeer. Deze sfeer wordt door natuurlijke materialen zoals bamboe, rattan of hout benadrukt. Olijf kan daarnaast eenvoudig worden gecombineerd met de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Voor een warm interieur combineer je Olijf met meubels en accenten in crème en bruintinten. Een gewaagder kleurencombinatie creëer je door dieprood of felgeel met olijfgroen te combineren.

 

KLEUR JE (T)HUIS

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. Bij Home Made By is het onze passie om dit samen met jou te ontdekken en maken. Met zorgvuldig gekozen kleuren geef je je interieur persoonlijkheid. Advies nodig bij het uitkiezen van een juist kleurenpalet? Onze Interior Designer helpt graag.

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date