Home Made By verf - Kleur Kanarie

Kleur van de Maand - Kanarie

Nu de lente het landschap inkleurt, is het tijd om ook in huis wat vrolijke accenten toe te voegen. Elke maand lichten we een kleur uit de Home Made By-verfcollectie uit. Dit keer hebben we ons laten inspireren door de zon. Voeg een vleugje vitamine D toe aan je interieur met Kanarie als accentkleur.

Ode aan de zon

Als er een kleur is waar iedereen vrolijk van wordt, dan is het wel Kanarie. Deze opgewekte tint roept een directe associatie op met de zon en de zomer. Geel staat voor positiviteit en geeft energie. In huis laat deze stoere kleur zich het best subtiel toepassen, omdat een overdaad de balans verstoort.

Een krachtig statement

Juist door Kanarie als accentkleur te gebruiken, bereik je het grootste effect. Een bescheiden kleurvlak op de muur is genoeg om een ruimte te vullen met energie en positiviteit. Het krachtige karakter van Kanarie wordt versterkt door het te combineren met robuuste meubels, grafische dessins en stoere texturen zoals leer, wol en vilt. Ronde vormen en natureltinten werken dan weer verzachtend, waardoor je interieur een rijke, uitgebalanceerde uitstraling krijgt.

Voor elke ruimte

Niet alleen in de woonkamer heeft geel een opwekkend effect, ook in de werkkamer zorgt Kanarie voor een energieke sfeer waardoor de productiviteit wordt bevorderd. In de slaapkamer zijn zongele accenten het medicijn tegen een ochtendhumeur. Tip: gebruik Kanarie op de muur achter het hoofdeinde van het bed en kleed de rest van de slaapkamer aan met lichte tinten en luchtige stoffen zoals linnen en katoen.


Bestel Kanarie eenvoudig en snel in onze webshop.