MENU
Roze tint Bloesem

Kleur van de Maand - Bloesem

Wanneer Koning Winter definitief is vertrokken, kondigen de knoppen in de bloesembomen de lente aan. Een paar zonnige dagen is genoeg om de bomen volledig in bloei te zetten. Een schitterend fenomeen waar we geen genoeg van kunnen krijgen. En daarom is de kleur van deze maand: Bloesem.


 

Zacht & sfeervol

Zodra de knoppen van de bloesembomen zich openen, zien we de wereld voor even door een roze bril. Helaas duurt de bloeiperiode maar kort. Voor je het weet dwarrelen de zachtroze bloesemblaadjes als sneeuwvlokjes naar beneden. Wil je langer van dit lentetafereel genieten? In de verfcollectie van Home Made By vind je de kleur Bloesem. Dit is een warme, zachtroze tint die je huis een sfeervolle uitstraling geeft en met alles gecombineerd kan worden.

Japanse invloeden

(Kersen)bloesem is het symbool van de Japanse cultuur. In huis combineert Bloesem daarom ook prachtig met gordijnen en kussens met oosterse bloemprints. Home Made By heeft ook behang met florale dessins. Met houten meubels, rotan manden, linnen stoffen en de vinyl visgraatvloer uit de Home Made By-vloercollectie versterk je de natuurlijke look van bloesemkleurige wanden en Japanse bloempatronen.

Mooi in de mix

Bloesem is ook mooi in de mix met goud, koper en andere glansaccenten. Denk bijvoorbeeld aan een vloerkleed met zijdelook. Andere kleuren uit onze verfcollectie die goed samengaan met Bloesem zijn Oker, Cranberry en Pimpernel. Juist door te werken met contrasten in materialen, kleuren, motieven en structuren, zet je je interieur volledig in bloei.

Home Made By collectie Park

De Home Made By kleur Bloesem komt dit seizoen veel terug in onze collectie Park. We laten je zien hoe je deze warme kleur kunt combineren. Nieuwsgierig? Bekijk de collectie Park.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

BOEK EEN DESIGN DATE

LET'S DESIGN TOGETHER!

BOEK EEN DESIGN DATE