Wanneer ben jij thuis?

Je thuis voelen heeft alles te maken met omringd worden door mensen waar je blij van wordt en spullen die bijzondere herinneringen oproepen. Items die je vervoeren naar de momenten waar je iedere dag wel aan wilt terugdenken. Ze maken dat je je thuis voelt. Iedere maand vragen we iemand om zijn of haar persoonlijke verhaal te vertellen. Welk item in huis draagt voor deze persoon bij aan het thuis gevoel? We vroegen het aan Home Made By collega Yvonne Bieger.

Welk item in huis zorgt ervoor dat je je thuis voelt?

“Ik hecht veel waarde aan kleine, persoonlijke items in mijn interieur. Thuis heb ik mijn gezin, familie en dierbaren dan ook het liefst dicht bij mij. Helaas kan dat niet altijd en daarom is deze houten kast met persoonlijke foto’s en kaartjes een belangrijk onderdeel van ons huis. Ook staan hier bijzondere items zoals bijvoorbeeld de beeldjes die wij op onze huwelijksreis in Bali kregen, maar ook bijzondere boeken en de knutselwerkjes van mijn kinderen. De plek is tevens heel centraal, midden in ons huis en verbindt de verschillende ruimtes met elkaar. Ook handig: de kast heeft behoorlijk wat opbergruimte en planken waardoor ik de komende jaren nieuwe 'herinneringen' gemakkelijk kan neerzetten.”

Welk item in jouw interieur zorgt ervoor dat jij je thuis voelt? Wij zijn benieuwd! Laat dit ons weten op onze Facebook-pagina. Degene met het leukste bericht verrassen wij met een mooi cadeau voor in huis.