Wanneer ben jij thuis?

Je thuis voelen heeft alles te maken met omringd worden door mensen waar je blij van wordt en spullen die bijzondere herinneringen oproepen. Items die je vervoeren naar de momenten waar je iedere dag wel aan wilt terugdenken. Ze maken dat je je thuis voelt. Iedere maand vragen we iemand om zijn of haar persoonlijke verhaal te vertellen. Welk item in huis draagt voor deze persoon bij aan het thuis gevoel? We vroegen het aan Home Made By collega Ester Reniers.

 

Welk item in huis zorgt ervoor dat je je thuis voelt?

“De eyecatcher in mijn interieur vond ik tijdens één van mijn eerste bezoeken aan een ondernemer die graag wilde verbouwen. Eigenlijk wilde ik een groot kunstwerk voor boven de bank, maar toen ik in een nieuw behangboek bladerde en dit behang zag, was ik direct verkocht! Wat een Masterpiece, deze wilde ik! Gelukkig vonden ze het thuis ook erg mooi. De prachtige pastelkleuren en alle kleine details zijn fantastisch, er lopen zelfs mieren over de bloemen! De kozijnen van de serre heb ik donkergrijs geschilderd, waardoor de metamorfose compleet was. Elke dag als ik thuis kom voel ik me ook écht direct thuis en maakt mijn hart een klein sprongetje als ik deze geweldige bloemenwand zie.”

Welk item in jouw interieur zorgt ervoor dat jij je thuis voelt? Wij zijn benieuwd! Laat dit ons weten op onze Facebook-pagina. Degene met het leukste bericht verrassen wij met een mooi cadeau voor in huis.