MENU

ZOVEEL MEER DAN EEN RAAM

Een raam is zoveel meer dan omlijst glas. Het is jouw venster op de wereld, dat wat binnen met buiten verbindt. En alleen jij bepaalt wanneer je de buitenwereld binnenlaat. Home Made By raamdecoratie zorgt dat je thuis ongestoord jezelf kunt zijn.

ZOEKTOCHT NAAR DE IDEALE RAAMDECORATIE

De wijze waarop licht je woning binnenkomt, is bepalend voor de sfeer van je gehele interieur. De volgende stappen moet je doorlopen bij het vinden van de juiste raamdecoratie.

BEKIJK MEER

5X RAAMDECORATIE UITGELICHT

Plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes: er zijn vele soorten raamdecoratie op de markt. Hierdoor is het logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met de raamdecoratie uit de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

DE NIEUWSTE RAAMDECORATIE TRENDS

De collectie van Home Made By wordt continu uitgebreid met geavanceerde raambekleding. Je leest hier welke belangrijkste trends we hebben geïntegreerd in onze huidige collectie.

BEKIJK MEER

Lastige raampartijen

Staat jouw bureau nét onder een schuin dakraam of heb je draai-kiepramen die naar binnen openen? Dan kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste raamdecoratie.

Lees verder
$imageAltTag

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over over raamdecoratie? Dan kun je het beste de hulp inschakelen van één van onze Home Made By specialisten.

KIES EEN WINKEL