• Inspiratie
  • Een praktische vloer met de uitstraling van echt hout

Een praktische vloer met de uitstraling van echt hout

Soms is niets wat het lijkt en dat is maar goed ook. De duurzame PVC-vloeren van Home Made By zijn verkrijgbaar in verschillende look-a-likes van houtsoorten. Als de keuze op praktisch valt, maar je wilt wel de uitstraling van bijvoorbeeld hout, dan zijn de mogelijkheden enorm. Tegenwoordig zijn kunststof vloeren namelijk niet meer van echt te onderscheiden.

Een houttint is de perfecte basis voor iedere interieurstijl. Het geeft namelijk direct een natuurlijke uitstraling aan je woning. De natuur in huis halen geeft een gevoel van vrijheid. Warm en huiselijk zijn de handelsmerken van vloeren met een ‘houten look’. De stroken PVC kunnen bedrukt worden met allerlei dessins, van een visgraatmotief tot een effen variant. Dat maakt de keuzemogelijkheden enorm, hierdoor is het mogelijk om je vloer volledig op je woonwensen aan te passen.

Voordelen van PVC

Een PVC-vloer geeft de uitstraling van een prachtige houten vloer, met de duurzame kwaliteiten van kunststof. Daarnaast zijn PVC-vloeren niet alleen duurzaam, maar zorgen ze ook voor geluiddemping. Functionele vloeren dus, met een grote diversiteit aan natuurgetrouwe dessins. Dankzij de gelaagde constructies zijn houten vloeren nu ook prima toepasbaar op vloerverwarming. De warmte van de vloer voelt heerlijk comfortabel aan, zoals de warmte van de zon. Koude tocht over de vloer is verleden tijd. Nog niet overtuigd? Lees hier alle voordelen van PVC.

Trend: de visgraat PVC-vloer

Visgraatvloeren waren in de Gouden Eeuw ontzettend populair. Deze klassieke vloer kenmerk zich door warme en diepe kleuren, die je interieur een chique, elegante uitstraling geven. Vaak wordt gedacht dat een visgraatvloer alleen bij oude huizen past, maar deze vloer zie je op dit moment als trend in vele magazines en woonprogramma’s terugkomen. De visgraatvloer wordt juist met een modern interieur gecombineerd om een goede balans te creëren tussen nieuwe materialen en de hoogstaande uitstraling van vroeger.

Welke prijsklasse je ook kiest, met een Home Made By vloer kies je altijd voor kwaliteit. De vloeren gaan lang mee en is letterlijk de basis voor de rest van je interieur.

Het kan soms lastig zijn om een vloer te vinden die voldoen aan jouw eisen. De Home Made By professionals helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw interieur. Maak een afspraak om je woonwensen te bespreken.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!