De meest kindvriendelijke vloeren

De meest waardevolle momenten spelen zich af in de vertrouwde omgeving van jouw thuis. En nog specifieker: op de vloer. Dit is namelijk de plek waarop jouw kind ooit rondkroop om vervolgens zijn of haar eerste stapjes te zetten of de plek waar je tot in de late uurtjes met vrienden hebt gedanst. Je wilt dus een vloer die er na een tijd nog steeds mooi uitziet, ondanks de rondrennende- en spelende kinderen in huis, die ook wel eens wat laten vallen.

Vloeren geschikt voor het hele gezin

Vloeren van PVC of vinyl gaan lang mee, zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden. PVC is dankzij de beschermlaag slijtvast, zo kun je de kinderen gerust lekker hun gang laten gaan. De levensduur van vinyl is afhankelijk van de slijtlaag. Qua onderhoud doen de vloeren niet voor elkaar onder, daarnaast zijn beide vloeren geluiddempend en houden warmte goed vast.

Koude tocht is verleden tijd

PVC voelt van nature al veel warmer aan en is ideaal in combinatie met vloerverwarming. Dankzij de gelaagde constructies zijn PVC-vloeren prima toepasbaar op vloerverwarming. Voor vinyl geldt dat de mate van warmtegeleiding afhankelijk is van de dikte van het materiaal. Met rondkruipende baby’s is vloerverwarming natuurlijk erg fijn, bovendien bespaar je door de goede warmtegeleiding ook op de energiekosten. Daarnaast verwen je ook jouw eigen voeten wat bijdraagt aan een behaaglijk thuisgevoel.

PVC- en vinylvloeren; bijna geluidloos

Waar je op een houten of laminaat vloer duidelijk hoort wanneer je over de vloer loopt, is een PVC- of vinylvloer bijna geluidloos. Dit is niet alleen fijn voor de relatie met je buren, zo verhoog je ook jouw eigen wooncomfort. Dus als kinderen door de kamer rennen of een doos speelgoed wordt omgekeerd, hoef jij je met een PVC- of vinylvloer geen zorgen te maken.

PVC voor in de kinderkamer

Wil je een vloer waarop jouw kindje prettig kan spelen en ravotten, dan zijn PVC- en vinylvloeren ideaal omdat deze vloeren niet te hard zijn. Dit voelt voor kinderen fijn aan wanneer zij op de vloer liggen of zitten en fijn aan het spelen zijn. De Home Made By PVC- en vinylvloeren collectie bestaan uit een grote diversiteit aan dessins, met de juiste kleurencombinatie zijn ze goed te passen in elke kinderkamer.

Kleuradvies of technisch advies nodig? Vraag het één van onze woonprofessionals: de stylist, de stoffeerder of de schilder.

Het kan soms lastig zijn om een vloer te vinden die voldoen aan jouw eisen. De Home Made By professionals helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw interieur. Maak een afspraak om je woonwensen te bespreken.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!