Interieuradvies- Raamdecoratie trends - Home Made By

De nieuwste raamdecoratie trends

De collectie van Home Made By wordt continu uitgebreid met geavanceerde raambekleding die wat stijl betreft aansluit op het huidige interieurbeeld. Je leest hier welke belangrijkste trends we hebben geïntegreerd in onze huidige collectie.

Een strakke uitstraling met raamdecoratie

Het bijzonder nauwkeurig afgewerkte raamproduct wint steeds meer terrein. Raamdecoratie in modern ontwerp past mooi binnen deze trend. Een donkergrijze jaloezie van aluminium vormt een goed voorbeeld van een product dat het resultaat is van de behoefte aan strakke, moderne vormen in ons interieur. Ook duo rolgordijnen en paneelgordijnen zijn geschikt voor het creëren van een strak effect, waar je vouw- en rolgordijnen doorgaans vaker tegenkomt in een klassiek of romantisch interieur.

Horizontale jaloezieën

Woningen die zich kenmerken door imposante raampartijen worden steeds populairder. Met een horizontale jaloezie onderstreep je het oppervlak van je ramen. Dit type raambekleding is daarom een aanwinst als je graag het weidse karakter van je interieur wilt benadrukken.

Gepersonaliseerde raambekleding

De inrichting van je interieur is een persoonlijke aangelegenheid. Je woning hoort immers te weerspiegelen wie jij bent. Omdat we zoveel waarde hechten aan deze plek, groeit het verlangen om deze ruimte volledig in te richten volgens onze smaak. Gepersonaliseerde raamdecoratie is het antwoord op deze behoefte. Zo kun je bij Home Made By zelf bepalen welke kleur jouw op hand gemaakte raamdecoratie heeft. Maar ook op het gebied van afwerking is er steeds meer mogelijk, zoals de keuze voor de ladderband of het koortje dat aan je gordijn hangt.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!