Raamdecoratie trends

De nieuwste raamdecoratie trends | Home Made By

De collectie van Home Made By wordt continu uitgebreid met geavanceerde raambekleding, die - wat stijl betreft - aansluit op de huidige raamdecoratie trends. Hier lees je alles over de trends voor horizontale jaloezieën, gepersonaliseerde raambekleding en het creëren van een strakke uitstraling met raamdecoratie.

 

Drie raamdecoratie trends

 

EEN STRAKKE UITSTRALING MET RAAMDECORATIE

Het nauwkeurig afgewerkte raamproduct wint steeds meer terrein. Raamdecoratie in een modern ontwerp past perfect binnen deze trend. Zo vormt een donkergrijze jaloezie van aluminium een goed voorbeeld op de behoefte aan strakke, moderne vormen in ons interieur. Voor het creëren van een strak effect zijn ook duo rolgordijnen en paneelgordijnen geschikt. Vouw- en rolgordijnen komen doorgaans vaker voorbij in een klassiek of romantisch interieur. 

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Steeds meer in trek zijn woningen die zich kenmerken door imposante raampartijen. Het oppervlak van de ramen onderstreeo je met horizontale jaloezieën. Wil je graag het weidse karakter van het interieur benadrukken? Dit type raambekleding zal zeker een aanwinst zijn. 

GEPERSONALISEERDE RAAMBEKLEDING

Het inrichten van je interieur is een persoonlijke aangelegenheid. Zo weerspiegelt je woning wie jij bent. Aangezien we zoveel waarde hechten aan deze plek, groeit het verlangen om het volledig in te richten naar eigen smaak. Het antwoord op deze behoefte is gepersonaliseerde raamdecoratie. Bij Home Made By kun je zelf de kleur, grootte en afwerking bepalen. Denk aan een inbetween gordijn met matzwart koordje. 

Met de nieuwste raamdecoratie trends maak jij van jouw huis een sfeervol aangekleed thuis. Voor dit jaar hebben we de nieuwste raamdecoratie trends voor je verzameld. Van jaloezieën tot gordijnen: alle moderne raamdecoratie vind je bij Home Made By.

Zou jij je huis graag een nieuwe look willen geven? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? De woonprofessionals van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer. Ontdek hoe je van jouw huis een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!