DE ALLURE VAN BEHANG

Een muur is zoveel meer dan een stapel stenen. Het beschermt dat wat je dierbaar is en is het decor van alle mooie momenten thuis. Elke muur weerspiegelt een deel van wie jij bent. Met behang van Home Made By maak je jouw huis persoonlijk.

Er is niets dat een leefomgeving zo sterk een nieuwe uitstraling geeft als behang. Behang heeft een groot effect in een ruimte. Het voordeel is dat - wanneer je na verloop van tijd zin hebt in iets nieuws - je het behang eenvoudig kunt verwijderen en je vervolgens met een relatief kleine aanpassing je interieur een verfrissend effect geeft.

Uitgebreide collectie behang

Door het behangen van een wand kan je een ruimte een nieuwe uitstraling geven. Heeft je ruimte een donkere hoek, kies dan voor een felle/opvallende tint. Wil je juist meer rust creëren? Kies dan voor een zachte tint. De uitgebreide collectie van Home Made By maakt het mogelijk om volop te variëren en met gemak een stijl neer te zetten die perfect past bij de rest van je interieur. Zo maakt behang de ruimte niet alleen zachter en meer bijzonder, ook voor de akoestiek is behang een fantastisch product om mee te werken.

Kleur– en materiaalgebruik

De Home Made By stylist helpt je een om een keuze te maken voor kleur– en materiaalgebruik. Veel mensen vinden het moeilijk om een keuze te maken voor de juiste kleur of het juiste materiaal en kiezen daarom voor advies van de stylist. De stylist beschikt niet alleen over uitgebreide kennis wat betreft behang, maar ook over het uitgebreide aanbod aan kleuren en prints uit onze collectie. Niet alleen in uiterlijk vind je grote verschillen, ook in type kun je alle kanten op. Je leest hier over de verschillende soorten behang.

Wil je hulp bij de herinrichting van jouw ruimte?

Zou jij je huis graag van een nieuw uiterlijk willen voorzien en ben je daarom op zoek naar een woonprofessional die je kan helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer? Maak dan gebruik van de individuele services van onze interieurstylisten en ontdek wat jouw woning tot een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!