Filter
Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Home Made By voordelen tapijt

Voordelen van Tapijt

In Nederland is tapijt het meest gebruikte type vloerbedekking. Niet vreemd, want tapijt heeft een groot aantal voordelen, vooral de warme en luxueuze uitstraling. Onze collectie biedt een ruime keuze tapijtsoorten. Zo bieden wij de mogelijkheid om voor elk interieur een passende stijl te kiezen, van natuurlijke en pure stijlen tot aan luxe en comfortabele stijlen. 


De voordelen op een rijtje:

• Tapijt is comfortabel

• Het maakt een ruimte snel behaaglijk en sfeervol

• De luxueuze uitstraling is ongeëvenaard

• Je hebt enorm veel keuze in kleur

• Tapijt houdt de warmte in een ruimte goed vast

• Met een vloer van tapijt heb je geen last van loopgeluiden en bovendien absorbeert het ook veel andere geluiden

• Op tapijt glijd je niet snel uit en mocht je toch uitglijden dan valt het een stuk zachter dan op een harde vloer


Isolerend en veilig

Doordat tapijt een isolerende werking heeft, kun je met dit type vloerbekleding bezuinigen op de stookkosten in de winter.
Door te kiezen voor een lange pool, wordt de warmte extra goed vastgehouden.

Woon je in een gehorig huis? Ook dan is het verstandig om een tapijt op de vloer en op de trap te overwegen: het isoleert immers ook geluid.

In veel gevallen kan het stroeve karakter van een tapijt ook gezien worden als een voordeel: met spelende kinderen in huis, verkleint het de kans op uitglijders. Mocht er toch te ruw gespeeld worden, dan komen de kleintjes in ieder geval zachter op de vloer of trap terecht.

Gelukkig is het geliefde tapijt tegenwoordig ook verkrijgbaar in de ecologisch verantwoorde variant, voor iedereen die zijn of haar thuis graag vult met producten die minder belastend zijn voor het milieu.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!