Filter
Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Home Made By PVC vloeren

PVC vloer trends

De bekenste trends in PVC vloeren zijn er twee die al heel lang bestaan: het visgraatpatroon en de Hongaarse Punt. Je ziet het nu in allerlei interieurs terug, van modern (in een koele of lichte kleurstelling en bijvoorbeeld in een groot formaat) tot klassiek (in warme tinten en in een kleiner formaat). Kies je voor gluedown PVC, dan kun je een visgraatvloer ook voorzien van een band en bies voor een extra gaaf effect. Ook de Hongaarse Punt is vrijwel niet meer weg te denken. De PVC vloer met dit patroon komt wat minder vaak voor dan de PVC vloer met visgraatpatroon, maar is daarom zeker niet minder interessant. Je komt het nog tegen in de houten kasteelvloeren en geeft een wat rustiger beeld dan de klassieke visgraat. Rustiger, maar zeker niet minder intrigerend.

Onze interior designer is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Laat je inspireren voor jouw interieur, door een Design Date met onze interior designer.

 

BOEK JOUW DESIGN DATE


Natuurgetrouw resultaat

Een trend die bijna geen trend meer genoemd mag worden is de zogenaamde in-register embossing. Dit betekent dat het reliëf van de strook of tegel de print voelt en je dus de noest die je ziet ook daadwerkelijk voelt. Dit zorgt voor een extra natuurgetrouw resultaat. Tot slot zie je nu ook PVC dessins waarin vrijwel geen herhaling zit; bijna iedere strook is uniek, net als in de natuur.


 

LET'S DESIGN TOGETHER!