MENU

Vloeren

Artikelsoort
Kleur
Home Made By PVC vloeren onderhoud

Onderhoud van PVC vloeren

Al onze PVC-vloeren zijn voorzien van een onderhoudslaag. Deze laag voorkomt slijtage en zorgt ervoor dat het schoonmaken van de vloer extra makkelijk gaat. Welk product je het beste kunt gebruiken om je vloer te reinigen? Daarvoor kun je je het beste laten adviseren door de vakman. Voor informatie over het onderhoud van PVC vloeren kun je altijd terecht in onze winkel. Onze vakspecialisten informeren je graag. Wij hebben alvast wat praktische tips voor je op een rijtje gezet:

Alle onderhoudtips op een rijtje:

• Wij adviseren om regelmatig de vloer te stofwissen of stofzuigen, vlekken kun je veelal verwijderen met een (microvezel)doekje met wat water.

• Als je vloeren van PVC goed schoonhoudt zijn het super hygiënische vloeren. De vloer houdt geen vuil vast, dus je veegt het er zo vanaf. Ook voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt is het een uitkomst.

• Let bij PVC wel op migratie. Rubber kan migreren met PVC, waardoor er een verkleuring in de vloer kan ontstaan. Zet bijvoorbeeld niet je fiets op een PVC vloer die je mooi wilt houden.

• Ook al is een PVC vloer super sterk, er kunnen nog steeds krassen in komen. Een van de voornaamste oorzaken hiervan is de inloop van zand. Met een goede entreemat, stop je zand bij de deur en gaat je vloer dus langer mee. Voorzie daarnaast de poten van stoelen en tafels van goede geleiders van bijvoorbeeld vilt zodat ze geen krassen kunnen maken. Vergeet niet regelmatig de geleiders schoon te maken.

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date
Babeleiland

Babeleiland

Burleigh

Burleigh

Chalky eiland

Chalky eiland

Conway

Conway

Cradle

Cradle

Greeneiland

Greeneiland

Hay eiland

Hay eiland

Hay eiland

Hay eiland

Kingeiland

Kingeiland

Litchfield

Litchfield

Louisa eiland

Louisa eiland

Mason

Mason