Filter

Laminaat vloeren trends

De Home Made By laminaat vloeren collectie bestaat uit verschillende stijlen: van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment. Een zonnig karakter wordt vaak met lichtbruine tinten verkregen, terwijl donkerbruin en zwart vaak klassiek ogen. Voor moderne interieurs zijn lichte kleuren zonder veel noesten of bijvoorbeeld een laminaat met de Hongaarse Punt interessant. Onze Interior Designer is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Laat je inspireren voor jouw interieur, door een Design Date met onze Interior Designer.

De trends


Ook in laminaat zie je dat het visgraatpatroon (het visgraatlaminaat) en de Hongaarse Punt in opkomst zijn. Home Made By speelt hierop in met het Terra Nova laminaat.

Een bijkomende trend is dat steeds meer consumenten ervoor kiezen om hun laminaatvloer te laten installeren door een specialist, ze kiezen er dus voor om de laminaatvloer te laten leggen. Zo weet je zeker dat je tevreden zult zijn over het eindresultaat én dat je lang plezier hebt van je vloer.


 

LET'S DESIGN TOGETHER!