Filter

Het onderhouden van je Laminaat vloer

Laminaat is eenvoudig schoon te maken en kleurvast. Als je een laminaat vloer goed schoonhoudt is het een super hygiënische vloer. Hij houdt geen vuil vast, dus je veegt het er zo vanaf. Ook voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt, is het een uitkomst: doordat de vloer het stof niet vasthoudt, haal je het zo weg.

Voor informatie over het onderhoud van een laminaat vloer kun je altijd terecht in onze winkel. Onze vakspecialisten informeren je graag.

Onderhouden


Je kunt een laminaat vloer prima vochtig reinigen, maar deze vloeren zijn niet goed bestand tegen langdurige blootstelling aan vocht. Je hoeft de vloer ook zeker niet elke dag te dweilen; met regelmatig stofwissen of stofzuigen kom je al een heel eind.

Ook al is een laminaat vloer sterk, er kunnen nog steeds krassen in komen. Een van de voornaamste oorzaken is de inloop van zand. Met een goede entreemat (bij elke buitendeur), stop je zand bij de deur en gaat je vloer dus langer mee. Voorzie daarnaast de poten van stoelen en tafels van goede geleiders van bijvoorbeeld vilt zodat ze geen krassen kunnen maken. Vergeet niet regelmatig de geleiders schoon te maken.


 

LET'S DESIGN TOGETHER!