Filter
Home Made By installatie laminaat vloer

Laminaat vloer laten leggen

Heb je weinig of geen ervaring met het inmeten of het leggen van je vloer? Weinig tijd? Of wil je graag dat het deskundig gebeurt? Ga dan naar onze winkel om advies te krijgen van één van onze vakspecialisten. Zij ontzorgen je graag zodat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer, zonder extra moeite. Heb je online een vloer gezien of twijfel je nog tussen een aantal vloeren? Onze medewerkers helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze en plannen graag een afspraak voor het inmeten en plaatsen van je vloer.

Het installeren van een laminaat vloer is een specialistische klus, daarom adviseren wij om dit altijd over te laten aan onze professionele vakspecialist. 

Advies van ervaren vakspecialist


Het goed en mooi installeren van een laminaatvloer is een vak appart. Elke afwijking ga je uiteindelijk zien en daar ga je je waarschijnlijk aan irriteren. Vandaar dat we je adviseren de vloer door een vakman te laten installeren.

Een vloer van laminaat wordt een paar millimeter vrij van de wand geïnstalleerd, dus het monteren van plinten wordt aangeraden. Tegenwoordig kiest men er meestal voor om plinten te plaatsen die passen bij de wand en minder (zoals vroeger) voor plinten die lijken op de vloer. 

Samen met de vakspecialist overleg je o.a. welke ondervloer geschikt is. Het is belangrijk om een geschikte ondervloer onder het laminaat te leggen als je minder contactgeluid wenst naar aangrenzende ruimtes. Ook kan de woninginrichter je helpen om de juiste plinten uit te kiezen om zo je laminaatvloer perfect af te werken.

 


 

LET'S DESIGN TOGETHER!