Herooooo

Een echt thuis begint met kleur en verf – Visser in De Bilt

Visser is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor De Bilt en omstreken (o.a. Bilthoven, Bosch En Duin en Groenekan).Wijzer over kleur en verf met de woonprofessionals van Visser

In de loop der jaren hebben stylisten en psychologen zich steeds meer ontwikkeld in de wereld van kleur. Kleuren hebben namelijk invloed op hoe jij een bepaalde ruimte ervaart. Ook de woonprofessionals van Visser hebben zich verdiept in de wondere wereld van kleur. Visser is dan ook de juiste plek om kwaliteitsverven te vinden in de exacte tint die jouw interieur ondersteunt. Van mintgroen voor in de hal tot okergeel voor in de kinderkamer – bij Visser zijn ze ervan overtuigd dat je je pas echt thuis kunt voelen in een interieur waar jouw favoriete kleurenpalet naar voren komt.

Home Made By verf bij Visser: een collectie om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

Wist je dat je bij Visser in De Bilt nu ook een eigen verfcollectie kunt vinden? Bij Home Made By hebben ze hun passie voor kleur namelijk omgezet in verf van de mooiste kwaliteit. Loop binnen bij Visser en bekijk welke verfsoort je het beste kunt gebruiken voor het klaren van de klus.

Sigma verf bij Visser

Ga voor een rijk kleurenpalet

Bezoek de winkel

 

Van superieure verven en coatings in de nieuwste trendkleuren – dat is wat Sigma onderscheid ten opzichte van andere schildermerken. Daarbij heeft dit kwaliteitsmerk het milieu hoog in het vaandel zitten. Kies je ook graag bewust? Dan kun je dus prima kiezen voor Sigma. Bekijk het rijke assortiment bij Visser in De Bilt en laat je informeren over de topproducten van Sigma.