Herooooo

De Verfmolen in Hulst - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt

De Verfmolen is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Hulst en omstreken (o.a. Kapellebrug, Graauw, Vogelwaarde).

Wat De Verfmolen in Hulst voor jouw vloer kan betekenen

Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij De Verfmolen vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies.

De tapijten van De Verfmolen

Van een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij De Verfmolen in Hulst.

Bezoek de winkel

 

Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van De Verfmolen informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt tapijt in drukke print beter in jouw huis?

PVC van De Verfmolen

Ken jij de voordelen van PVC al? Bij De Verfmolen zetten ze alle pluspunten op een rij.

Bezoek de winkel

 

Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door De Verfmolen adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past.

Vinyl van De Verfmolen

Voor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.

Bezoek de winkel


Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij De Verfmolen in Hulst kun je terecht voor advies.