DE VERFMOLEN

Vloeren bij De Verfmolen, Hulst

 

Vloeren op maat bij De Verfmolen

Voor elke ruimte de juiste vloer. Van tapijt en karpetten tot laminaat en pvc vloeren. Ontdek het bij De Verfmolen - woonprofessionals in Hulst.

Laat uw voeten wegzakken in een luxueus hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen. Daarnaast is tapijt geluiddempend en isolerend.
Bij De Verfmolen in Hulst is de keuze in kleuren en kwaliteiten enorm waardoor voor elk interieur een perfect bijpassende vloer is te vinden. Houdt u van rustgevende natureltinten of gaat u voor trendy fluorescerend groen? Of varieer eens met verschillende patronen of randen om zo unieke design effecten te creëren.

Tapijten bij De Verfmolen

Een weldaad voor uw voeten

 

Je creëert jouw eigen unieke tapijt bij De Verfmolen - woonprofessionals. Ervaar de warmte, luxe en comfort van bijvoorbeeld hoogpolig tapijt. Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking. Bij De Verfmolen in Hulst vind je tapijten van verschillende kwaliteiten: van een luxe, hoge pool tot een praktische, moderne bouclé.

Onze interieurspecialist neemt alle tijd om met je in gesprek te gaan over het meest geschikte tapijt.

PVC bij De Verfmolen

De Vermolen Hulst is ook specialist voor harde vloeren. PVC-vloeren zijn sterk en praktisch in het onderhoud.

 

Er is keus uit veel eigentijdse dessins; of je nu kiest voor een look van beton, hout of keramisch, je hebt een eigen stijl. PVC is verkrijgbaar in losse stroken of als click systeem. Door de lijmvrije verwerking is een PVC vloer snel te leggen en verhuisbaar.

Het is de perfecte 'blote voeten vloer' dankzij het elastische oppervlak.

Laminaat bij De Verfmolen

Sfeervol laminaat voor iedere ruimte

 

De laminaatvloeren van de Verfmolen Hulst zijn met zorg gemaakt en trotseren moeiteloos de tijd. De krasbestendigheid is bovendien uitmuntend!

Dat maakt dat onze laminaatvloeren bestand zijn tegen de zwaarste beproevingen, zoals uitbundig spelende peuters en rondhollende huisdieren.