Herooooo

De Verfmolen: jouw gordijnspecialist in Hulst

De Verfmolen is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Hulst en omstreken (o.a. Kapellebrug, Graauw, Vogelwaarde).Maak het knus met De Verfmolen

Hoe je jouw interieur naar een volgend level tilt? Volgens de woonspecialisten van De Verfmolen staat of valt de inrichting voor een groot deel met het type gordijnen waar je voor kiest. Zo kun je ervoor kiezen om jouw traditionele smaak te onderstrepen met een gordijn in klassiek patroon of versterk je jouw moderne smaak met een strak gordijn in basic grijstint. Vind je het lastig om in te schatten welk type gordijn het beste de stijl van jouw woning naar boven haalt? De woonprofessionals van De Verfmolen in Hulst denken graag met je mee. Neem een kijkje bij De Verfmolen en kom erachter wat er allemaal mogelijk is.

Bij De Verfmolen hebben ze zich gespecialiseerd in de productie van de mooiste gordijnstoffen. Niet alleen in kwaliteit zijn ze bij De Verfmolen perfectionistisch – ook op het gebied van dessin vind je de meest uiteenlopende ontwerpen. Bij De Verfmolen snappen ze namelijk dat geen interieur hetzelfde is. Van een uitgesproken bloemengordijn in bijzondere kleur tot een basic exemplaar van de meest elegante stof – welk gordijn past het beste in jouw woning?

Bij het monteren van de gordijnen is een specialistische blik geen overbodige luxe. Het zou immers zonde zijn als jouw gloednieuwe gordijnen straks te hoog of te laag hangen ten opzichte van de vloer. Bovendien is het fijn als ook de roede straks op een stevige manier vasthangt. Gelukkig biedt de stoffeerder van De Verfmolen in Hulst uitkomst. Benieuwd wat je het beste aan hem kunt overlaten? En wat je misschien wel zelf kunt uitvoeren? Neem contact op met de stoffeerder van De Verfmolen en informeer naar de mogelijkheden.