Home Made By De Verfmolen - Woonprofessionals

DE VERFMOLEN - WOONPROFESSIONALS

Frans van Waesberghestraat 58
4561 AE Hulst
0114 31 20 59
info@verfmolen.nl
Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
CONTACT

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over de Verfmolen, Hulst

Jouw huis... de plek waar je jezelf kunt zijn en tot rust komt. Jouw huis is uniek en weerspiegelt jouw stijl en persoonlijkheid. Alleen, samen of met je gezin, jullie maken van jouw huis een thuis.

We helpen je graag om de juiste sfeer in jouw huis te creëren. In onze winkel kunnen we je helpen bij het combineren van kleuren en verschillende materialen en kun je de verschillende stoffen en afwerkingsmogelijkheden zelf ervaren. We maken jouw verf direct in de juiste kleur en geven je advies over de voorbehandeling en de juiste manier van aanbrengen.

Of je nu kiest voor een strakke afwerking met horizontale jaloezieën, rolgordijnen en een harde vloer  of voor zachte materialen zoals gordijnen en vloerbedekking of een mooi tapijt, de keuze in materialen en afwerkingsmogelijkheden is oneindig. Met onze ervaring en kennis van de verschillende producten vinden we voor jouw situatie de perfecte oplossing.

We komen producten altijd gratis bij jouw thuis inmeten waarbij we de stalen meenemen zodat je ze nog eens kunt bekijken. Natuurlijk zorgen we voor een nette montage en afwerking, allemaal voor een duidelijke, eerlijke prijs.

Wij zijn De Verfmolen - woonprofessionals en we heten je welkom in jouw huis.

Nieuws in Hulst

Vacatures bij De Verfmolen

Collectie in Hulst

TEAM DE VERFMOLEN - WOONPROFESSIONALS

de Verfmolen- DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap de Verfmolen in Hulst binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij de Verfmolen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij de Verfmolen in Hulst ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan de Verfmolen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

de Verfmolen– ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij de Verfmolen in Hulst. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van de Verfmolen zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij de Verfmolen in Hulst kun je alle kanten op.

de Verfmolen– ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij de Verfmolen in Hulst ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je de Verfmolen inschakelen als de beste.

de Verfmolen– VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij de Verfmolenweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?