Home Made By trends muurverf verfkleuren

Trends van Home Made By - muurverf

Maak van jouw huis een thuis met de verschillende kleuren uit de Home Made By collectie muurverf. De collectie bestaat uit verschillende kleuren passend bij de verschillende seizoenen. Kleuren muurverf uit de Home Made By collectie sluiten aan op de Home Stories. 

Muurverf Trends

Kijkend naar de trends van muurverf komen vooral de verschillende kleuren naar voren. Deze zijn een ieder afgestemd op het kleurpalet passend bij het seizoen. De collectie is veelzijdig zodat jij kunt kiezen voor een kleur die bij je past. Dit kan een neutrale kleur zijn of juist een kleur die wat meer opvalt. 

Als je uiteindelijk een kleur of kleurenpalet hebt gekozen rest je nog de overweging welke muur en hoe je deze muur gaat schilderen. Hierin zijn namelijk meerdere opties te benoemen. Kies er bijvoorbeeld voor om je muur twee kleuren te geven door middel van een lamerisering of ga voor één accentkleur.  

Verftechnieken muurverf

Creeër een unieke muur in je huis door de schilder creatief aan de slag te laten gaan met muurverf. Ga voor een lamberisering, een speelse techniek om je muur in twee kleuren te verven. Je kunt ook kiezen voor de ombre schildertechniek, hiermee voeg je een kleurverloop aan je muur toe. Laat de ene kleur subtiel overlopen in de andere muurverf kleur. Dit zijn niet de enige verftechnieken om een orignele muur te creëren.