• Verf
  • Trends Buitenverf
Filter
Home Made By trends buitenverf

Trends van Home Made By - buitenverf

De kleur van een gevel zegt veel over de mensen die er wonen. Kies daarom een kleur die past bij jouw wensen en woning. Hier meer geef je jouw trotse bezit een persoonlijk karakter. Onze Interior Designer is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Laat je inspireren voor jouw interieur, door een Design Date met onze Interior Designer.

Buitenverf Trends

Kijkend naar de trends op het gebied van buitenverf zien we veel donkere tinten zoals ‘Antraciet’ en ‘Zwartbruin’. Deze kleuren zijn met name te zien bij nieuwbouwhuizen of gerenoveerde woningen. Kleuren zoals ‘Diepblauw’, ‘Monumentgroen’ en ‘Offwhite’ zijn vooral te zien bij oude huizen die hiermee in ere worden hersteld.

 

Tips Buitenverf

• Voeg een vleugje kleur toe door opvallende kleuraccenten door bijvoorbeeld een bloembak, een muur of een bankje een contrasterende kleur te geven. 

• Omdat kleuren voor buiten meestal in het daglicht worden gezien, kun je normaal gesproken uitgaan van een kleur die twee tinten donkerder is dan de kleur die je binnen zou gebruiken.

• Om je interieur naadloos te laten aansluiten op je exterieur kun je de kleur die je binnen hebt gebruikt buiten terug laten komen in de accessoires, het meubelair of bijvoorbeeld de schutting.