Verf nr 21INTERIOR MATT WATERBASED WALLPAINT

NO_ 21 interior matt

WATERBASED WALLPAINT

 

EIGENSCHAPPEN ONZE MAKERS WAT KAN VOORBEREIDING Verwerking Milieu VERKRIJGBAAR IN Veiligheids- en kenmerkenblad

ZOVEEL MEER DAN EEN MUURVERF

Kleur je leven. Onze tijdloze egaal matte muurverf voor binnen en buiten zorgt voor de meest pure en diepe kleurbeleving op jouw muren. Kleurrijk in alle tonen. NO_21 is een prachtige combinatie van een minimalistische look met een hedendaagse robuustheid.

Deze high-performance muurverf is geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis. De met waterverdunbare verf is geformuleerd om ultieme prestaties te leveren met een prachtige diepe kleur en matte afwerking. De hoogvullende verf is bestand tegen vlekken, is uitzonderlijk goed afwasbaar en is veel sterker dan gewone matte emulsie verven. Kortom, een ideale keuze voor de buitengevel of intensief gebruikte ruimtes.

EEN POSITIEVE VERANDERING

Samen met jou willen wij een positieve verandering teweegbrengen, in je huis maar ook in de wereld om ons heen. Om goed geïnformeerd een keuze te maken zijn wij transparant over de manier waarop dit product wordt gemaakt, waar het vandaan komt en de specifieke eigenschappen.

Bij Home Made By geloven we dat een goed leven thuis begint. Daarom combineren we het beste vakmanschap het liefst met pure, natuurlijke materialen om producten te maken die er niet alleen mooi uitzien, maar je ook helpen om goed & gezond te leven. Dat lukt helaas nog niet bij ieder product, soms kiezen we voor de minst slechte oplossing omdat er geen duurzaam alternatief is. Hier zijn we altijd eerlijk over en we staan ​​met trots achter elk product in onze collecties. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat we nooit inleveren op kwaliteit. Ontworpen om trends te overstijgen, dit zijn producten om altijd van te houden en die jouw huis 100% jou maken.

 

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

• Soepele verwerking op alle pleisterlagen en metselwerk
• Hoogvullend, ideale afwerklaag voor onze
  NO_50 Renovation Wallpaper
• Professionele schilders kwaliteit, voldoet aan de ARBO-eisen voor binnen
• Intens mat, voor oneindige diepte
• Uitstekende dekking
• Retoucheerbaar, eenvoudig en onzichtbaar bij te werken
• Samen met de NO_20 Interior Sealer als voorbereiding staat deze muurverf garant voor een egale finish en intense kleurbeleving
• Extreem goed reinigbaar, schrobvast
• Leverbaar in alle Home Made By kleuren

 

ONZE MAKERS

Als het om onze producten gaat zijn onze eisen ongeëvenaard. We kiezen ervoor om uitsluitend met de allerbeste en het liefst kleinschalige en lokale fabrikanten samen te werken. Vanuit een langdurige relatie streven we er samen met hen naar om de beste grondstoffen te vinden en deze door de meest bekwame vakmensen tot prachtige verfproducten te laten maken.

Onze NO_21 Interior Matt wordt met passie voor ambacht en milieu in Nederland geproduceerd. Dit wordt gedaan door inmiddels al weer de derde generatie van een kleinschalig familiebedrijf dat volledige gespecialiseerd is in professionele, duurzame schildersverven.

 

WAT KAN JE ERMEE SCHILDEREN

Geschikt voor je muren en plafonds binnenshuis en wanden buitenshuis. Ideale grond en afwerklaag voor renovlies. Toepasbaar op voorgestreken vers stucwerk.

Wat zit er in

Samenstelling geldt voor NO_21 Interior Matt Standaard Wit. Voor sommige kleuren kunnen afwijkingen gelden.

Bindmiddel: Polyvinylacetaat
Pigment: Titaanwit
Vaste stof: ca. 57%-gewicht
VOS-gehalte: 27 g/ltr
Dichtheid: ca. 1,5 kg/ltr

 

WAT ZIJN IDEALE OMSTANDIGHEDEN

Verwerken bij een temperatuur tussen minimaal + 5°C en maximaal +30°C en bij een relatieve luchtvochtigheid onder 80%. Waterdamp moet afgevoerd worden voor een goede droging, zorg daarom tijdens het drogen steeds voor voldoende ventilatie. Ook prettiger voor jezelf.

 

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

De ondergrond moet schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig zijn.

Maak op onbekende ondergronden altijd eerst een proefvlak om zeker te weten of de verf goed hecht en niet reageert met de ondergrond.

Zorg voor het juiste gereedschap, werk schoon en dek de omgeving goed af tegen spatten.

Nieuw werk. Bij zuigende ondergrond als gipsplaten, kalkzandsteen, cement- en pleisterlagen en dergelijke voorstrijken met NO_20 Interior Sealer. Licht poederende ondergronden eveneens voorbehandelen met NO_20.

Verse minerale ondergronden als cementlagen, pleisterwerk en dergelijke moeten minstens drie weken oud zijn, absoluut droog zijn en mogen niet meer alkalisch reageren.

Board, spaanplaat en andere houten ondergronden voorbehandelen met NO_25 Interior Primer.

Bestaand werk: slechte en gebladderde lagen verwijderen. Stofvrij maken. Vochtkringen en nicotineaanslag isoleren met een daartoe geschikt middel.

 

WAAR KAN JE HET MEE VERDUNNEN

Met schoon water, maximaal 5%.

HOE BRENG JE HET AAN

Voor verwerking goed oproeren. Bij gebruik van meerdere verpakkingen voor gebruik mengen om eventuele verschillen in tint te voorkomen. Een gelijkmatige laag aanbrengen met kwast, roller of spuit.

HOE LANG MOET JE WACHTEN

NO_21 is overschilderbaar na circa 4 uur. Droogtijd geldt bij 20°C, 65% relatieve luchtvochtigheid, normale laagdikte en voldoende ventilatie. Een lagere temperatuur en/of hogere RLV vertraagt de droogtijd.

HOEVEEL KAN JE ERMEE SCHILDEREN

Circa 6-8 m² per liter per laag. Het rendement kan, afhankelijk van de ondergrond en de applicatiemethode, afwijken.

HOE ONDERHOUD JE HET SCHILDERWERK HET BEST

Een verse laag muurverf de eerste dagen niet vochtig reinigen.
Daarna is de wand eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Beschadigingen en vlekken zijn plaatselijk bij te werken, afhankelijk van de soort vlek. Reinig deze vlek eerst voordat je een nieuw laagje aanbrengt.

HOE BEWAAR JE RESTJES

Koel bewaard in goed gesloten originele verpakking tenminste houdbaar tot 12 maanden na productiedatum. Na opening beperkt houdbaar. Houd er rekening mee dat in aangekleurde producten de pigmenten kunnen uitzakken, goed doorroeren voor de volgende verwerking. NO_21 is niet vorstbestendig.

EN ALS JE HET NIET WIL BEWAREN

Uitsluitend droge productresten bij het huisvuil weggooien. Vloeibare resten behandelen als chemisch afval.

WAAR MOET JE VERDER NOG OP LETTEN

Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken.
Zie het veiligheidsinformatieblad voor veilig en gezond werken.

 

MET RESPECT VOOR ONZE OMGEVING

Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken.
Zie het veiligheidsinformatieblad voor veilig en gezond werken.

 

VERKRIJGBAAR IN

1 ltr, 2,5 ltr.,5 ltr en 10 ltr verpakkingen in lichte kleuren
1 ltr, 2,5 ltr. en 5 ltr. verpakkingen in donkere kleuren

 

Veiligheids- en kenmerkenblad

Veiligheidsblad    Safety data sheet