Verf nr. 20 INTERIOR MATT WATERBASED WALLPAINT BASE CLEAR

NO_20 INTERIOR SEALER

WATERBASED WALLPAINT

EIGENSCHAPPEN ONZE MAKERS WAT KAN VOORBEREIDING Verwerking Milieu VERKRIJGBAAR IN VEILIGHEIDS- EN KENMERKENBLAD

ZOVEEL MEER DAN EEN SEALER

Een duurzame basis. Voor de juiste voorbereiding prepareert deze kleurloze sealer voor binnen de ondergrond en zorgt voor een prachtig egaal eindresultaat. NO_20 draagt bij aan een esthetische en hoogwaardige muurafwerking.

 

Deze primer is een gebruiksklaar blank voorstrijkmiddel voor wanden en muren. Dit product is oplosmiddelvrij, voor zowel binnen als buitengebruik. Het maakt sterk zuigende ondergronden geschikt voor het aanbrengen van muurverven. Deze matte sealer zorgt  voor een egale ondergrond en voorkomt aanzet,- en kleurverschillen.

EEN POSITIEVE VERANDERING

Samen met jou willen wij een positieve verandering teweegbrengen, in je huis maar ook in de wereld om ons heen. Om goed geïnformeerd een keuze te maken zijn wij transparant over de manier waarop dit product wordt gemaakt, waar het vandaan komt en de specifieke eigenschappen.

Bij Home Made By geloven we dat een goed leven thuis begint. Daarom combineren we het beste vakmanschap het liefst met pure, natuurlijke materialen om producten te maken die er niet alleen mooi uitzien, maar je ook helpen om goed & gezond te leven. Dat lukt helaas nog niet bij ieder product, soms kiezen we voor de minst slechte oplossing omdat er geen duurzaam alternatief is. Hier zijn we altijd eerlijk over en we staan ​​met trots achter elk product in onze collecties. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat we nooit inleveren op kwaliteit. Ontworpen om trends te overstijgen, dit zijn producten om altijd van te houden en die jouw huis 100% jou maken.

 

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

• Watergedragen voorstrijkmiddel
• 100% oplosmiddelvrij
• Voor binnen en buiten
• Verstevigend en fixerend, zorgt voor een ideale grondlaag
• Heft zuiging van de ondergrond op, geen vlekken of aanzetten in de opvolgende laag muurverf
• Met deze sealer als basis bereik je een egalere, diepere kleur met alle muurverven
• Dringt diep in de ondergrond door
• Professionele kwaliteit, voldoet aan de ARBO-eisen voor binnen

 

ONZE MAKERS

Als het om onze producten gaat zijn onze eisen ongeëvenaard. We kiezen ervoor om uitsluitend met de allerbeste en het liefst kleinschalige en lokale fabrikanten samen te werken. Vanuit een langdurige relatie streven we er samen met hen naar om de beste grondstoffen te vinden en deze door de meest bekwame vakmensen tot prachtige verfproducten te laten maken.

Onze NO_20 Interior Sealer wordt met passie voor ambacht en milieu in Nederland geproduceerd. Dit wordt gedaan door inmiddels al weer de derde generatie van een kleinschalig familiebedrijf dat volledige gespecialiseerd is in professionele, duurzame schildersverven.

 

WAT KAN JE ERMEE SCHILDEREN

Je wanden en muren binnen en buitenshuis als ideale voorbereiding op het aanbrengen van onze muurverf NO_21 Interior Matt.

WAT ZIJN IDEALE OMSTANDIGHEDEN

Verwerken bij een temperatuur tussen minimaal +5°C en maximaal +30 °C en bij een relatieve luchtvochtigheid onder 85%. Zorg tijdens het drogen steeds voor voldoende ventilatie, dit komt de droging ten goede en is ook prettiger voor jezelf.

 

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

De ondergrond dient draagkrachtig, schoon, droog en vetvrij te zijn.

Maak op onbekende ondergronden altijd eerst een proefvlak om zeker te weten dat de sealer goed intrekt, hecht en niet reageert met de ondergrond.

Zorg voor het juiste gereedschap, werk schoon en dek de omgeving goed af tegen spatten.

 

WAAR KAN JE HET MEE VERDUNNEN

Met schoon water.

HOE BRENG JE HET AAN

NO_20 breng je het eenvoudigst aan met een vachtroller. Op wanden van beneden naar boven werken om uitlopers te vermijden. Niet verwerken op een dichte ondergrond. Kies hiervoor een met water verdunde muurverf NO_21 Interior Matt als grondlaag.

HOE LANG MOET JE WACHTEN

NO_20 is overschilderbaar na circa 6-8 uur.   
Droogtijd geldt bij 20°C, 65% relatieve luchtvochtigheid en voldoende ventilatie

HOEVEEL KAN JE ERMEE SCHILDEREN

Circa 12-15 m² per liter. Het rendement kan, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond en de applicatiemethode, afwijken.

HOE BEWAAR JE RESTJES

In gesloten verpakking minimaal 1 jaar houdbaar. Na opening beperkt houdbaar. NO_20 is niet vorstbestendig.

EN ALS JE HET NIET WIL BEWAREN

Uitsluitend droge productresten bij het huisvuil weggooien. Vloeibare resten behandelen als chemisch afval.

 

MET RESPECT VOOR ONZE OMGEVING

Watergedragen wil niet zeggen dat het ook milieuvriendelijk is.
Als je aarde net zo lief hebt als wij vragen wij je om kwasten en rollers niet onder de kraan schoon te spoelen maar te behandelen als chemisch afval.

Gereedschap voor aandrogen reinigen met lauw water en eventueel zeep, gebruik hiervoor een lege emmer of glazen pot. Deze vloeibare resten mogen bij het chemisch afval. Is je kwast of roller volledig ingedroogd dan mag deze bij het huisafval.

 

VERKRIJGBAAR IN

2,5 ltr verpakking.

 

VEILIGHEIDS- EN KENMERKENBLAD

Veiligheidsblad    Safety data sheet