vloeren Van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken

Vloeren bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther – van PVC tot vinyl

Van Zoggel Wonen is dé vloeren- en interieurspeciaalzaak voor Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, en Vinkel).

Bezoek de winkel

Ontdek bij van Zoggel welke vloeren bij jou past

Bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther zijn we ervan overtuigd dat ieder aspect in je interieur een weerspiegeling hoort te vormen van jouw persoonlijkheid. Zo ook bij je vloeren. Houd je je interieur het liefst zo strak mogelijk? Dan is een PVC-vloer in beton-look geschikt. Maar ook voor een warm interieur biedt van Zoggel de oplossing, in de vorm van een comfortabel tapijt. Bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, en Vinkel) kan je terecht voor allerlei vloeren. 

 

De tapijten van van Zoggel

Bij van Zoggel hechten we waarden aan comfort. Niks is zo fijn als je voeten na een drukke dag laten rusten in een comfortabel tapijt. Bij van Zoggel vind je een breed assortiment van de meest warme tapijten. Kies je voor een exemplaar in neutrale tint? Of kan jouw zithoek wel een accent in een uitgesproken kleur gebruiken? Laat je inspireren door onze experts bij van Zoggel Wonen voor Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) en maak online een afspraak.

BEZOEK DE WINKEL

PVC van van Zoggel

Waar stijl en functionaliteit samenkomen. 

Waarom zou je kiezen voor stijl of functionaliteit als je deze twee eigenschappen ook kunt combineren? De PVC vloer is de meest gewaardeerde vloer van dit moment. Doordat deze vloer duurzaam, geluiddempend en onderhoudsarm is, is deze geschikt voor bijna alle ruimten in huis. De PVC vloer bestaat uit stroken van diverse lengtes of uit tegels met een zeer ruime keuze aan prints en kleuren. Het leggen van motieven en patronen is daardoor mogelijk wat nog meer creative mogelijkheden biedt.

PVC is goed te combineren met vloerverwarming omdat het warmte geleidend is. Dat is precies de reden waarom je in onze specialistische interieurwinkel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) een uitgebreid aanbod PVC vloeren vindt. Laat je over PVC adviseren door de experts van van Zoggel.

BEZOEK DE WINKEL

Vinyl van van Zoggel

Wist je dat vinyl vloeren gemaakt worden van bijzonder sterk kunststof? Bij ons vind je vinyl vloeren in de meest uiteenlopende uitvoering: van prachtige houtontwerpen tot vinyl in tegelprint. Vinyl is meestal naadloos te leggen omdat het van rollen van 4 meter breed komt. Dit maakt dat vinyl ook geschikt is voor natte ruimtes zoals de badkamer. Het is makkelijk in onderhoud en geschikt als vloerafwerking bij vloerverwarming. Het krimpt of zet niet uit en is zeer kleurvast. Laat je inspireren door het vinyl van van Zoggel in Heeswijk-Dinther.

BEZOEK DE WINKEL

 

Vloeren bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, en Vinkel)

Bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken kan je terecht voor advies in vloeren. Maak een afspraak met de interior designers van van Zoggel en laat je inspireren.

MAAK EEN AFSPRAAK

CONTACT
van Zoggel Wonen
Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Indien u buiten deze openingstijden een afspraak wilt, is dit in overleg mogelijk.
Voor dringende zaken of leveringen mag u de deurbel gebruiken.
Indien mogelijk staan wij u zeker te woord.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie