VAN ZOGGEL WONEN
Vloeren bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther – van PVC tot vinyl

Vloeren bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther – van PVC tot vinyl

Bezoek de winkel


Ontdek bij van Zoggel welke vloer bij jou past

Bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther zijn we ervan overtuigd dat ieder aspect in je interieur een weerspiegeling hoort te vormen van jouw persoonlijkheid. Zo ook je vloer. Houd je je interieur het liefst zo strak mogelijk? Dan is een PVC-vloer in beton-look geschikt. Maar ook voor een warm interieur biedt van Zoggel de oplossing, in de vorm van een comfortabel tapijt.


De tapijten van van Zoggel

Bij van Zoggel hechten we waarden aan comfort

Bezoek de winkel


Niks zo fijn als je voeten na een drukke dag laten rusten in een comfortabel tapijt. Bij van Zoggel vind je een breed assortiment van de meest warme tapijten. Kies je voor een exemplaar in neutrale tint? Of kan jouw zithoek wel een accent in een uitgesproken kleur gebruiken? Laat je inspireren door onze experts in Heeswijk-Dinther.


PVC van van Zoggel

Waar stijl en functionaliteit samenkomen

Bezoek de winkel

 

Waarom zou je kiezen voor stijl of functionaliteit als je deze twee eigenschappen ook kunt combineren?

De PVC vloer is de meest gewaardeerde vloer van dit moment. Doordat deze vloer duurzaam, geluiddempend en onderhoudsarm is, is deze geschikt voor bijna alle ruimten in huis. De PVC vloer bestaat uit stroken van diverse lengtes of uit tegels met een zeer ruime keuze aan prints en kleuren. Het leggen van motieven en patronen is daardoor mogelijk wat nog meer creative mogelijkheden biedt.

PVC is goed te combineren met vloerverwarming omdat het warmte geleidend is. Het is vochtbestendig en makkelijk in onderhoud. PVC is een product die kleurvast is en niet door de zon verbleekt. Door de antibacteriële behandeling is deze vloer ook zeer hygiënisch.
Dat is precies de reden waarom je in onze specialistische interieurwinkel in Heeswijk-Dinther een uitgebreid aanbod PVC vloeren vindt. Laat je over PVC adviseren door de experts van van Zoggel.


Vinyl van van Zoggel

Bijzonder sterk – vinyl vloeren.

Bezoek de winkel

 

Wist je dat vinyl vloeren gemaakt worden van bijzonder sterk kunststof?
Bij ons vind je vinyl vloeren in de meest uiteenlopende uitvoering: van prachtige houtontwerpen tot vinyl in tegelprint. Vinyl is meestal naadloos te leggen omdat het van rollen van 4 meter breed komt. Dit maakt dat vinyl ook geschikt is voor natte ruimtes zoals de badkamer. Het is makkelijk in onderhoud en geschikt als vloerafwerking bij vloerverwarming. Het krimpt of zet niet uit en is zeer kleurvast. Laat je inspireren door het vinyl van van Zoggel in Heeswijk-Dinther.