PATRICK Lunenburg

VAKMAN STOFFERING EN MONTAGE

bij Van Zoggel Wonen in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Middelrode, Berlicum Nb, Vorstenbosch en Vinkel).

Patrick: “Secuur werken is natuurlijk belangrijk in ons werk en dat kan ik zeker. De afwisseling van ons werk is fijn. Ik maak vloeren maar hang ook vaak raamdecoratie op, behang wanden, plaats zonwering. En het is ook hartstikke leuk om meubels, vloerkleden en lampen te plaatsen. Het complete plaatje is mooi om te zien!”

Over Patrick

Ooit begonnen als bakkerszoon heb ik jaren gewerkt bij een bedrijf dat glazen meubels maakte. Toen dat stopte, ben ik in eigen dorp gaan kijken bij Van Zoggel Wonen. Hier ben ik alweer jaren werkzaam als vakman. Natuurlijk was er veel te leren, maar het precies werken was ik al gewend. Daardoor ging het leren van dit vak ook goed.

Ik ga graag naar de verschillende leveranciers voor product trainingen en workshops. Je hoort er toch altijd weer nieuwe belangrijke dingen en neemt ook even de tijd voor de details. Daardoor kan je vervolgens beter adviseren en monteren. De leveranciers horen ook graag van ons wat we van hun producten vinden. Zo kom je samen tot verbeteringen.

Het meten doe ik ook al jaren. Dit vraagt veel kennis en oplettendheid. Ik vind het mooi om het project vanaf het meten al mee te maken. Intussen maak ik ook offertes voor de klant. En vervolgens volgt de bestelling, uitvoer en facturering. Dit veelzijdige beroep wordt alsmaar breder en zelfstandiger en daar ben ik blij mee. Het is mooi om te blijven ontwikkelen in dit mooie vak!

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten van Van Zoggel Wonen

PLAN EEN DESIGN DATE BIJ VAN ZOGGEL WONEN