JOHN Brugmans

EIGENAAR EN O.A. OOK VAKMAN STOFFERING EN MONTAGE

bij Van Zoggel Wonen in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Middelrode, Berlicum Nb, Vorstenbosch en Vinkel).

John: "Na de ontwerp fase ben ik aan de beurt om alles technisch goed te organiseren. Ik denk mee op alle praktische punten en meet alles deskundig in. Vervolgens maak ik de exacte berekening zodat er financieel geen verrassingen zullen zijn. Ik organiseer de bestellingen en volg of alles volgens afspraak kan verlopen. Daarna plan ik samen met de klant in wanneer we het werk kunnen uitvoeren. "

Over John

Na mijn VWO en militaire dienst besloot ik niet verder te willen studeren maar met mijn handen aan de slag te gaan. Ik heb bij enkele woninginrichtingsbedrijven gewerkt voordat ik bij mijn schoonouders in dienst kwam. Ik bleek dit werk in de vingers te hebben en leerde snel alle facetten van het vak. Na enkele jaren hebben mijn vrouw en ik de zaak overgenomen. Ik heb altijd gemerkt dat mijn VWO opleiding nuttig was. Het is toch ook een hoop denk- en rekenwerk. Je moet van veel markten thuis zijn om mensen deskundig te adviseren, goede berekeningen te maken, planningen soepel te laten verlopen en zaken keurig naar wens af te ronden.

Ik vind het belangrijk om slim te werk te gaan. Dat begint al bij het meten. Bijvoorbeeld bij draaikiep ramen moet je echt wel op de hoogte zijn van de mogelijkheden om de beste optie aan de klant te adviseren. En ook bij het starten met het leggen van een pvc visgraat vloer moet je goed bekijken waar je begint, zodat doorgangen mooi overlopen.

Het overleg met de klant vind ik heel leuk, ik ondersteun hen graag in het maken van de beslissingen door goed te onderbouwen wat de voor en tegens zijn.

Ik ga vaak naar leveranciers voor workshops en trainingen. Ook bezoeken we beurzen met ons team om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Na een periode van bouwen of verbouwen zijn wij degenen die het huis echt mooi af mogen komen maken. Dit geeft veel voldoening!

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten van Van Zoggel Wonen

PLAN EEN DESIGN DATE BIJ VAN ZOGGEL WONEN