Raamdecoratie Van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken

De mooiste raamdecoratie van van Zoggel in Heeswijk-Dinther

Van Zoggel Wonen is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel).

Bezoek de winkel

Wat volgens de stylist van van Zoggel één van de belangrijkste sfeermaker is van je interieur? Het type raamdecoratie dat je kiest. Met een houten jaloezie zet je volgens de experts van van Zoggel namelijk een compleet andere stijl neer dan met een klassiek vouwgordijn in rustieke kleur. Benieuwd welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Laat je inspireren door de uitgebreide collectie raamdecoratie van van Zoggel.

Rolgordijnen van van Zoggel 

Wist jij dat de rolgordijnen van van Zoggel in de meest diverse soorten en maten komen? Van compleet verduisterend tot lichtdoorlatend. Maar ook op het gebied van kleuren en materialen gaat er een wereld voor je open bij van Zoggel. Laat je inspirerend door alle mogelijkheden op het gebied van stijl en techniek. Ben je gebonden aan een budget? De woonprofessionals van van Zoggel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, en Vinkel) zorgen ervoor dat je het mooiste rolgordijn vindt – perfect passend bij jouw interieur – voor een nog mooiere prijs.

BEZOEK DE WINKEL

van Zoggel, Heeswijk-Dinther, Veghel– vind jouw favoriete vouwgordijn

De klassieker onder de raamdecoratie? Dat is het vouwgordijn, als je het de woonprofessionals van van Zoggel vraagt. Dit type raamdecoratie wordt vaak gebruikt om een klassieke of landelijke uitstraling mee te onderstrepen. Het vouwgordijn wordt namelijk geproduceerd in een natuurlijke uitvoering, zodat het die typische warme sfeer kan benadrukken. Benieuwd welke vouwgordijnen je vindt bij van Zoggel? Neem een kijkje in deze inspirerende winkel in Heeswijk-Dinther.

BEZOEK DE WINKEL

van Zoggel – diversiteit aan duo-gordijnen

Roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen, zo worden duo-rolgordijnen ook wel genoemd. Met dit type raamdecoratie kun je net even een andere stijl neerzetten. Kies voor speels door één van de duo-rolgordijnen van van Zoggel Heeswijk-Dinther en Veghel in het wit te kiezen, of ga voor een strakke uitstraling door te kiezen voor een van Zoggel duo-gordijn in het zwart. Welke kleur je ook kiest, bij van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) komen alle duo-rolgordijnen in de beste kwaliteit.

BEZOEK DE WINKEL

van Zoggel – verticale jaloezieën van topkwaliteit

Ga jij graag links waar iedereen rechts gaat? Dan kies jij misschien wel het liefste voor een verticale jaloezie. Dit type jaloezie van van Zoggel komt iets minder vaak voor dan de horizontale jaloezie. Je kunt er dus een eigenzinnige stijl mee neerzetten. Kies jij voor één van de verticale jaloezieen van Heeswijk-Dinther in een moderne, klassieke of landelijke uitvoering? Laat je inspireren door de bijzondere collectie van van Zoggel. Kom het assortiment bekijken bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel).

BEZOEK DE WINKEL

Horizontale jaloezieën van van Zoggel

Van de slaapkamer en de werkkamer tot de woonkamer – de horizontale jaloezieën van van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) zijn in staat om iedere kamer van een bijzondere uitstraling te voorzien. Niet alleen kun je bij van Zoggel kiezen uit horizontale jaloezieën in de meest uiteenlopende stijlen, ook voor elk budget kun je hier slagen. Ga voor een jaloezie in donkere houttint om je slaapkamer te voorzien van een extra knusse sfeer en laat de ruimte in de woonkamer opleven met een jaloezie in fris wit. Tijd om je interieur te voorzien van de mooiste horizontale jaloezieën.

BEZOEK DE WINKEL

van Zoggel – stijlvolle plisségordijnen

Benieuwd waar de stijlvolle plisségordijnen van van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) vaak terechtkomen? In de woonkamer, de keuken en de werkkamer. Reden hiervoor is dat je bij een plisségordijn van van Zoggel de mogelijkheid krijgt om een stof te kiezen die transparant is. Hierdoor wordt je zicht naar al het moois dat zich buiten afspeelt, niet belemmert. Geef jouw interieur een luxe uitstraling met één van de van Zoggel plisségordijnen die zich kenmerken door hun gebruiksvriendelijke karakter.
 

BEZOEK DE WINKEL

De meest elegante paneelgordijnen van van Zoggel

Houd jij graag volledig zelf in de hand hoeveel licht er op welk moment van de dag bij jou naar binnenkomt? Bij van Zoggel begrijpen ze dit als geen ander. Niet voor niks vind je in deze specialistische winkel in Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) de meest uiteenlopende soorten paneelgordijnen. Laat je inspireren door alle mogelijkheden die van Zoggel biedt en kies het paneelgordijn wat jouw stijl benadrukt.

BEZOEK DE WINKEL

Slaap lekker met de horren van van Zoggel

Naast de klamboe is er natuurlijk een nog effectievere manier om lekker te slapen in de zomer: met één van de horren van van Zoggel. Zou je graag een hor voor je raam willen hebben of ben je op zoek naar een hor voor de deur? Liever een hor die ook pollen tegenhoudt, of is een exemplaar waarmee je beestjes de deur wijst genoeg? Bij van Zoggel kun je kiezen voor de inzet- of rol-hor voor de ramen en voor de deuren: de rol-, plissé-en de scharnier-hordeur. Bij ons vind je de meest uiteenlopende varianten, zodat jij ook in de zomer heerlijk kunt slapen.

BEZOEK DE WINKEL

CONTACT
van Zoggel Wonen
Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Indien u buiten deze openingstijden een afspraak wilt, is dit in overleg mogelijk.
Voor dringende zaken of leveringen mag u de deurbel gebruiken.
Indien mogelijk staan wij u zeker te woord.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie