VAN ZOGGEL WONEN
De mooiste raamdecoratie van van Zoggel in Heeswijk-Dinther

De mooiste raamdecoratie van van Zoggel in Heeswijk-Dinther

Bezoek de winkelWat volgens de stylist van van Zoggel één van de belangrijkste sfeermaker is van je interieur? Het type raamdecoratie dat je kiest. Met een houten jaloezie zet je volgens de experts van van Zoggel namelijk een compleet andere stijl neer dan met een klassiek vouwgordijn in rustieke kleur. Benieuwd welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Laat je inspireren door de uitgebreide collectie raamdecoratie van van Zoggel.

Rolgordijnen van van Zoggel

Bezoek de winkel

 

Wist jij dat de rolgordijnen van van Zoggel in de meest diverse soorten en maten komen? Van compleet verduisterend tot lichtdoorlatend. Maar ook op het gebied van kleuren en materialen gaat er een wereld voor je open bij van Zoggel. Laat je inspirerend door alle mogelijkheden op het gebied van stijl en techniek. Ben je gebonden aan een budget? De woonprofessionals van van Zoggel in Heeswijk-Dinther zorgen ervoor dat je het mooiste rolgordijn vindt – perfect passend bij jouw interieur – voor een nog mooiere prijs.

van Zoggel, Heeswijk-Dinther– vind jouw favoriete vouwgordijn

Bezoek de winkel

 

De klassieker onder de raamdecoratie? Dat is het vouwgordijn, als je het de woonprofessionals van van Zoggel vraagt. Dit type raamdecoratie wordt vaak gebruikt om een klassieke of landelijke uitstraling mee te onderstrepen. Het vouwgordijn wordt namelijk geproduceerd in een natuurlijke uitvoering, zodat het die typische warme sfeer kan benadrukken. Benieuwd welke vouwgordijnen je vindt bij van Zoggel? Neem een kijkje in deze inspirerende winkel in Heeswijk-Dinther.

van Zoggel – diversiteit aan duo-gordijnen

Bezoek de winkel

 

Roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen – zo worden duo-rolgordijnen ook wel genoemd. Met dit type raamdecoratie kun je net even een andere stijl neerzetten. Kies voor speels door één van de duo-rolgordijnen van Heeswijk-Dinther in het wit te kiezen, of ga voor een strakke uitstraling door te kiezen voor een van Zoggel duo-gordijn in het zwart. Welke kleur je ook kiest, bij van Zoggel komen alle duo-rolgordijnen in de beste kwaliteit.

van Zoggel – verticale jaloezieën van topkwaliteit

Bezoek de winkel

 

Ga jij graag links waar iedereen rechts gaat? Dan kies jij misschien wel het liefste voor een verticale jaloezie. Dit type jaloezie van van Zoggel komt iets minder vaak voor dan de horizontale jaloezie. Je kunt er dus een eigenzinnige stijl mee neerzetten. Kies jij voor één van de verticale jaloezieen van Heeswijk-Dinther in een moderne, klassieke of landelijke uitvoering? Laat je inspireren door de bijzondere collectie van van Zoggel. 


Horizontale jaloezieën van van Zoggel

Bezoek de winkel

 

Van de slaapkamer en de werkkamer tot de woonkamer – de horizontale jaloezieën van van Zoggel in Heeswijk-Dinther zijn in staat om iedere kamer van een bijzondere uitstraling te voorzien. Niet alleen kun je bij van Zoggel kiezen uit horizontale jaloezieën in de meest uiteenlopende stijlen, ook voor elk budget kun je hier slagen. Ga voor een jaloezie in donkere houttint om je slaapkamer te voorzien van een extra knusse sfeer en laat de ruimte in de woonkamer opleven met een jaloezie in fris wit. Tijd om je interieur te voorzien van de mooiste horizontale jaloezieën.

van Zoggel – stijlvolle plisségordijnen

Bezoek de winkel

 

Benieuwd waar de stijlvolle plisségordijnen van van Zoggel in Heeswijk-Dinther vaak terechtkomen? In de woonkamer, de keuken en de werkkamer. Reden hiervoor is dat je bij een plisségordijn van van Zoggel de mogelijkheid krijgt om een stof te kiezen die transparant is. Hierdoor wordt je zicht naar al het moois dat zich buiten afspeelt, niet belemmert. Geef jouw interieur een luxe uitstraling met één van de van Zoggel plisségordijnen die zich kenmerken door hun gebruiksvriendelijke karakter.

De meest elegante paneelgordijnen van van Zoggel

Bezoek de winkel

 

Houd jij graag volledig zelf in de hand hoeveel licht er op welk moment van de dag bij jou naar binnenkomt? Bij van Zoggel begrijpen ze dit als geen ander. Niet voor niks vind je in deze specialistische winkel in Heeswijk-Dinther de meest uiteenlopende soorten paneelgordijnen. Laat je inspireren door alle mogelijkheden die van Zoggel biedt en kies het paneelgordijn wat jouw stijl benadrukt.

Slaap lekker met de horren van van Zoggel

Bezoek de winkel

 

Naast de klamboe is er natuurlijk een nog effectievere manier om lekker te slapen in de zomer: met één van de horren van van Zoggel. Zou je graag een hor voor je raam willen hebben of ben je op zoek naar een hor voor de deur? Liever een hor die ook pollen tegenhoudt, of is een exemplaar waarmee je beestjes de deur wijst genoeg? Bij van Zoggel kun je kiezen voor de inzet- of rol-hor voor de ramen en voor de deuren: de rol-, plissé-en de scharnier-hordeur. Bij ons vind je de meest uiteenlopende varianten, zodat jij ook in de zomer heerlijk kunt slapen.