Meubels bij van Zoggel Wonen

Van Zoggel Wonen is dé woon- en interieurspeciaalzaak voor Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel).

Bezoek de winkel

Wanneer je je huis in wilt gaan richten, dan is het natuurlijk zeer belangrijk dat je leuke meubels koopt. Meubels doen erg veel met je woning. Waar er vroeger vaak voor praktisch en degelijk werd gekozen en de meubels minimaal 15 jaar moesten meegaan, wordt tegenwoordig de woonstijl (mede) bepaald door de meubels en worden bank, tafel of stoelen sneller vervangen om weer een nieuwe stijl neer te zetten. De stylisten van van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) kunnen je helpen bij het uitzoeken van de meubels. 

Het uitzoeken van meubels kan soms ontzettend lastig zijn. Er is veel moois om uit te kiezen. Er zijn verschillende keuzes in stijl, kleur, materiaal, formaat, type en de look. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bijpassende woonaccessoires zoals plaids, kussens, kandelaars, lampen en vazen brengen de jouw persoonlijke woonstijl uiteraard nog meer tot leven. De stylisten van van Zoggel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) kunnen je hierbij bij helpen. 

Van Zoggel Wonen Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) maakt interieurplannen. Hierbij denkt de stylist ook mee over de meubels. We hebben een eigen selectie meubels waarbij veel mogelijk is qua materiaal en maatvoering. Daarnaast ontwerpen we ook maatwerkmeubels, die door een extern interieurbouwbedrijf gemaakt kunnen worden. Hierdoor kunnen wij helpen bij het vinden van meubels die helemaal passen in jouw stijl. 

De stylist bij van Zoggel Heeswijk-Dinther, Veghel en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) zal altijd eerlijk adviseren met welke producten het gewenste resultaat behaald kan worden. Dat kan met producten van ons, maar vaak ook via samenwerking met andere interieurbedrijven. Het eindresultaat… dat telt!

MAAK EEN AFSPRAAK

CONTACT
van Zoggel Wonen
Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Indien u buiten deze openingstijden een afspraak wilt, is dit in overleg mogelijk.
Voor dringende zaken of leveringen mag u de deurbel gebruiken.
Indien mogelijk staan wij u zeker te woord.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie