ESTHER BRUGMANS

EIGENAAR EN O.A. OOK INTERIOR DESIGNER

bij Van Zoggel Wonen in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Middelrode, Berlicum Nb, Vorstenbosch en Vinkel).

Interior Designer Esther: "Ik heb mijn beroep zien veranderen van meedenkend verkoper tot interieurontwerper. Wat ben ik blij met deze ontwikkeling! Al jaren volg ik alle mogelijke workshops en opleidingen waardoor ik steeds ben mee veranderd. Onlangs heb ik de HBO opleiding Interieurarchitectuur en Ontwerpen afgerond, waardoor ik nog meer heb geleerd op gebied van tekenen, vormgeving, ontwerpen, kleur, licht en techniek. Dit alles pas ik toe in mijn ontwerpen en draag ik ook weer heel graag over aan de rest van ons team!"

PLAN EEN AFSPRAAK MET ESTHER

OVER ESTHER

Na mijn VWO ben ik via enkele leuke omwegen terecht gekomen in de accountancy. Met veel plezier zat ik jaren in de cijfertjes. Toen ik eenmaal mijn ouders ging helpen met hun woonwinkel, merkte ik al snel dat dit mij veel meer voldoening gaf. Vooral het veelzijdige van een eigen bedrijf vond ik heel afwisselend.

Als je mij vertelt over je woning en je wensen, vormt zich al snel een beeld in mijn hoofd waardoor ik ideeën krijg voor de invulling van het interieur. Je kunt me natuurlijk je foto’s en/of pinterest beelden laten zien. En ik kan je interieur in een 3D tekening zetten. Maar uiteindelijk ontstaat het plan toch eerst in mijn hoofd. Ik denk graag goed na over wat jou beweegt, wat de eisen en mogelijkheden zijn. Om zo vervolgens tot een weloverwogen, passend en liefst origineel ontwerp te komen.

Een sterk punt van mij is denk ik dat ik een groot oplossend vermogen heb. Ik vind het heerlijk om te puzzelen tot de beste (en soms onverwachte) optie gevonden is. Bovendien heb ik heel veel ervaring met onze producten als gordijnen, vloeren, verf, behang, raamdecoratie en zonwering.

In mijn laatste opleiding heb ik veel geleerd over conceptueel denken, echt iets nieuws creëren. En zeker ook over de effecten van kleuren in een ruimte.

In een goed inventariserend gesprek kunnen we samen bepalen of je een productadvies of uitgebreider plan nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Het ontwerp bespreek ik altijd nog met een van mijn collega’s om zo tot het allerbeste eindresultaat te komen.

Als je met je klant samenwerkt om zo’n interieurplan te realiseren, spreek je elkaar vaak en goed. En dat is heel mooi aan mijn werk. Ik ben dan vaak de vraagbaak voor allerlei zaken en dat mag ook. We maken er echt samen iets moois van!

Vraag Esther om interieuradvies

Interieurprojecten

Bekijk de interieurprojecten van Van Zoggel Wonen

OP ZOEK NAAR JOUW WARE THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET ESTHER

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

plan een design date met Esther

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Esther

Esther: "We maken er echt samen iets moois van!"