Demi Wonders

Leerling Interior Designer bij van Zoggel Wonen

PLAN EEN DESIGN DATE MET DEMI

Over Demi

Demi: “Ik ben op de zaterdagen en in vakanties werkzaam bij Van Zoggel Wonen.  De andere dagen van de week ben ik druk met mijn opleiding Ruimtelijk Vormgeven op het Sint Lucas.

Wat mij blij maakt is het werken met mooie kleuren en materialen en dit vertalen naar een mooi en uniek interieur. Het is erg belangrijk en interessant om je te verdiepen in de wensen en de leefstijl van een klant, en dit op een unieke manier te verwerken in een interieur dat helemaal aansluit bij de klant.

Samen met mijn collega’s verwerken wij deze wensen in mooie interieurontwerpen, zowel 2D als 3D. En maken wij van uw huis een thuis.”

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten van Van Zoggel Wonen

Vraag Demi om interieuradvies

OP ZOEK NAAR JOUW WARE THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET DEMI

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET DEMI

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN AFSPRAAK MET DEMI

Demi: "Laten we samen naar je woonwensen kijken en de perfecte vertaling vinden in een interieurplan. Eén die helemaal bij jou aansluit."