De mooiste gordijnen bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther

Van Zoggel Wonen is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Heeswijk Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel).

Bezoek de winkel

Van een klassiek gordijn tot een exemplaar in uitgesproken patroon, bij van Zoggel in Heeswijk Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) vind je de meest uiteenlopende gordijnsoorten. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze komen allemaal in de hoogste kwaliteit. Kies voor een soepele, transparante stof om ervoor te zorgen dat er genoeg licht naar binnen komt of ga juist voor een stof van dikke kwaliteit, om het binnen extra warm te maken. Bij van Zoggel zijn de mogelijkheden oneindig als het aankomt op raamdecoratie.

KIES VOOR KWALITEIT MET DE GORDIJNEN VAN VAN ZOGGEL

De woonprofessionals van van Zoggel begrijpen als de beste dat je je interieur pas echt afmaakt met de juiste gordijnen. Daarom vind je bij van Zoggel dan ook gordijnen in de meest uiteenlopende stijlen, stoffen, kleuren en patronen. Maar ook wat afwerking betreft zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Gelukkig weten ze bij van Zoggel in Heeswijk Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel) precies welk type gordijn en welk type afwerking het beste past bij jouw interieur. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther en laat je adviseren zodat jouw nieuwe gordijnen je stijl op perfecte wijze onderstrepen.

Welk type stof je kiest voor je ramen, is bepalend voor de sfeer in huis. Bij van Zoggel vind je gordijnen in diverse transparanties. Je kunt dus zelf bepalen in hoeverre je graag zou willen dat het licht van buiten wordt gefilterd. Naast de transparantie is het ook handig om rekening te houden met de structuur van de stof. Kies je liever voor een soepel vallende stof of benadruk je graag de statige uitstraling van je interieur met een stugge stof? Ga je liever voor een stof met patroon of liever voor een effen stof? Bij van Zoggel begeleiden ze je graag naar de juiste keuze voor jouw interieur.

Niks zo vervelend als een gordijn dat net te hoog boven de grond hangt of juist over de grond sleept. Hoe zorg je ervoor dat je de goede maten meet, zodat jouw gordijn straks perfect hangt? Schakel de hulp in van de stoffeerder van van Zoggel in Heeswijk Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode en Vinkel). Niet alleen weet je op deze manier zeker dat het gordijn in de juiste maat wordt gemaakt, ook zorgt deze woonprofessional ervoor dat jouw gordijnen als ze eenmaal klaar zijn op perfecte wijze worden gemonteerd aan de door jouw uitgekozen rail of roede. Ga voor perfectie met van Zoggel.

CONTACT
van Zoggel Wonen
Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Indien u buiten deze openingstijden een afspraak wilt, is dit in overleg mogelijk.
Voor dringende zaken of leveringen mag u de deurbel gebruiken.
Indien mogelijk staan wij u zeker te woord.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie