Maak een verschil in stijl met behang van van Zoggel in Heeswijk-Dinther

Van Zoggel Wonen is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Heeswijk Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel).

Bezoek de winkel

De behangcollectie van van Zoggel

Van vliesbehang tot fotobehang – op het gebied van muurdecoratie volgen de nieuwe technieken en stijlen elkaar in rap tempo op. Ook bij van Zoggel vind je een uitgebreid assortiment behang, altijd volgens de laatste trends. Wil jij een sprookjesachtige sfeer creëren in de kinderkamer? De woonkeuken in jouw Erf interieur een extra landelijk accent geven? Of heb jij altijd al gedroomd van een wand in beton-look voor je woonkamer in Loft stijl? Met de verschillende behangsoorten van van Zoggel onderstreep je met gemak iedere woonstijl en creëer je in een handomdraai een dromerige wereld waarin je heerlijk kunt ontspannen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem een kijkje bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) en laat je verleiden door het mooiste behang.

De eigen collectie van van Zoggel

Bij van Zoggel vind je de meest gevarieerde soorten vliesbehang van eigen collectie. Het grote voordeel van vliesbehang? Je hoef het behang zelf niet te voorzien van lijm. De behangtafel is verleden tijd, je kunt de lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen en vervolgens het behang van van Zoggel direct aanbrengen. Daarnaast is vliesbehang ook makkelijker om te verwijderen. Waar je bij traditioneel behang een stoomapparaat nodig hebt, kun je vliesbehang meestal droog verwijderen.

BEZOEK DE WINKEL

Een kleurrijke wand met PIP Studio met van Zoggel

Je thuis is de perfecte plek om heerlijk te kunnen wegdromen. Volgens de woonspecialisten van van Zoggel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) vormt de behangcollectie van PIP Studio de perfecte basis voor een dromerig interieur. Laat je inspireren bij van Zoggel door deze collectie waarbij vrolijke dieren en bijzondere bloemen in levendige kleuren de hoofdrol spelen. Benieuwd hoe je dit bijzondere behang het beste kunt combineren? Ook daarbij kunnen de woonspecialisten van van Zoggel je goed bij helpen.

BEZOEK DE WINKEL

Ga met van Zoggel voor een elegante update met Eijffinger

Creëer thuis een wereld waar de hoofdrol is weggelegd voor tijdloze elegantie. Met de behangsoorten van Eijffinger, die je vindt bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel), kun je iedere gewenste stijl op subtiele wijze benadrukken. Laat je adviseren door de woonprofessionals van van Zoggel omtrent kleuren en dessins en vind zo het behang dat perfect past in jouw interieur.

BEZOEK DE WINKEL

Van Zoggel: Hooked on Walls

De naam van dit inspirerende behangmerk verraadt het al: bij Hooked on Walls zijn ze gepassioneerd als het aankomt op het perfectioneren van de wanden bij jou thuis. Ook bij van Zoggel doen ze niks liever. Benieuwd welke behangsoorten van Hooked on Walls favoriet zijn als je het de professionals van van Zoggel vraagt? Breng een bezoek aan de winkel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) en laat je informeren.

BEZOEK DE WINKEL

Vind jouw favoriete Arte behang bij van Zoggel


Bij het kunstzinnige Arte houden ze zich op dagelijkse basis bezig met het creëren van revolutionaire behangsoorten. Zo vind je bij van Zoggel in Heeswijk-Dinther behang van Arte dat optisch gezien structuur creëert op je wanden. Stijlvol en modern, zo zou je de behangsoorten van Arte bij van Zoggel het beste kunnen omschrijven.

Bezoek de winkel

Van Zoggel: behang van BN Walls

Grafisch, zacht of uitgesproken? Met de behangsoorten van BN Walls kun je allerlei kanten op. De veelzijdigheid van dit A-merk zorgt er ook voor dat de woonprofessionals van van Zoggel in Heeswijk-Dinther weglopen met BN Walls. Benieuwd of jouw favoriete behang ertussen zit? Laat je inspireren door de collectie van BN Walls.

Bezoek de winkel

CONTACT
van Zoggel Wonen
Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Indien u buiten deze openingstijden een afspraak wilt, is dit in overleg mogelijk.
Voor dringende zaken of leveringen mag u de deurbel gebruiken.
Indien mogelijk staan wij u zeker te woord.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie