Accessoires bij van Zoggel Wonen

Van Zoggel Wonen is dé woon- en interieurspeciaalzaak voor Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel).
 

Bezoek de winkel

Stylen met accessoires bij van Zoggel Wonen

Elk item binnen je interieur dat dient om je woning aan te kleden. Stel, je wil je woonkamer inrichten, dan zijn meubels en lampen wellicht de eerste items waar je aan denkt om je huis aan te kleden. Maar woonaccessoires zijn misschien wel even belangrijk om sfeer in je interieur te blazen. Ze stralen een bepaalde stijl uit en maken van jouw interieurstijl jouw eigen stijl. Daarom is het leuk als je originele en unieke items in je interieur hebt. Zo profileer je jezelf onderscheidend van alle ‘mainstream’ woonstijlen. En daar willen wij, de stylisten van Zoggel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) je graag bij helpen!

Sierkussens zijn een instant sfeermaker in je woning en daarom onmisbaar in je interieur. De ondertonen van de gebruikte kleuren van deze bijzondere woonaccessoires zijn belangrijk. Zij werken samen, ook al kies je voor verschillende patronen. Met verschillende sierkussens verander je al gauw het seizoen in je woning. Je kan je interieur ook vormgeven door mooie aardewerken vazen te kiezen als woonaccessoire. Of kies voor verschillende soorten kaarsen.  Daarnaast werken planten ook goed als woonaccessoire, er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten.

Wij, bij van Zoggel, zorgen er voor dat de accessoires zijn afgestemd bij jouw interieur. We weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om accessoires te vinden die passen bij jouw interieur. Daarom kunnen de stylisten van van Zoggel in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Heesch, Berlicum Nb, Nistelrode, Veghel en Vinkel) jouw helpen met het vinden van de juiste woonaccessoires. 

 

BOEK JOUW DESIGN DATE