Herooooo

Van Triest in Vaassen – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Van Triest is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Vaassen en omstreken (o.a. Apeldoorn, Emst, Wenum Wiesel en Beemte Broekland).Waarom je bij Van Triest in Vaassen de juiste vloer vindt

Bij Van Triest wordt niet lichtzinnig nagedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in een woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Bij Van Triest zien we het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt?

De tapijten bij Van Triest

In Vaassen ben je aan het goede adres als het aankomt op advies rondom de meest uiteenlopende tapijten.

Bezoek de winkel

 

Bij Van Triest in Vaassen maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Niet alleen vind je bij Van Triest de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in uitgesproken patroon kun je bij ons perfect slagen.

 

PVC bij Van Triest

In Vaassen zijn we gespecialiseerd in PVC. Ontdek welke soort bij jou past.

Bezoek de winkel

 

Bij Van Triest merken we dat er steeds meer vraag is naar PVC. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer in veel verschillende stijlen komt en een flink aantal voordelen met zich meedraagt. Laat je inspireren door de uitgebreide PVC collectie die je vindt bij Van Triest in Vaassen.

 

Vinyl bij Van Triest

Ontdek de voordelen van vinyl

Bezoek de winkel

 

Laat je vloer opleven met één van de vinyl vloeren van Van Triest. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje bij Van Triest in Vaassen en laat je verwonderen.

 

Vloerkleden & Karpetten bij van Triest

Bezoek de winkel

 

Vloerkleden voor elke ruimte in huis

Karpetten* in allerlei verschillende kwaliteiten en formaten. Kiest u voor 100% natuur, dan zijn er karpettten van sisal en wol. Wij hebben ook karpetten van 100% polyamide voor een goede kleur- en slijtvastheid. Indien gewenst, kunt u ook nog kiezen voor verschillende soorten afwerking. Zoals een contrasterende randafwerking van leer of stof. Vloerkleden zijn bij van Triest verkrijgbaar in standaardmaten of op maat gemaakt.

TIP: plak de vorm en afmeting die je in gedachte hebt eens af op de vloer met schilders-tape. Zo krijg je een beter beeld van het effect wat het vloerkleed zal gaan hebben. Geef jezelf de tijd om even te wennen aan de ‘nieuwe’ situatie aangezien deze anders is als dat je lange tijd gewend bent geweest.

Houten vloeren

Bezoek de winkel

 

Van Triest, ook hét adres voor houten vloeren!

De vloer is een belangrijk deel geworden van het interieur. Omdat de vraag naar echte houten vloeren onveranderd blijft hebben wij ook een ruime selectie houten vloeren in ons assortiment.

De naturel geoliede, eiken lamelparket planken van Ambiant geven je interieur de sfeer en klasse zoals je die van een authentieke eiken houten vloer mag verwachten. De planken zijn voorzien van een massief eiken toplaag, verkrijgbaar in veel maten en diktes en voorzien van een microvelling aan de lange zijde van iedere plank.

Wit geoliede lamelparket vloeren, gerookt wit, naturel olie, toplagen van 6 mm, toplagen van 4 mm. kasteelvloeren, rustieke vloeren, Select vloeren (zonder knoesten), echt alles is mogelijk! Zelfs de kleur van je vloer kun je zelf bepalen. Ambiant heeft speciaal hiervoor een eiken onbehandeld lamelparket dat je de kleur kunt geven die jij wenst.

Bij ons vind je het hele assortiment Ambiant houten vloeren. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Uiteraard gelegd door onze vakkundige stoffeerders!

Desso Airmaster tapijt bij huisstof allergie

Bezoek de winkel

 

Het is bewezen dat tapijt van Desso AirMaster kan worden toegepast in woningen van mensen met astma of huisstof allergie.

Onze gezondheid wordt beïnvloed door de lucht die we inademen, zowel binnen- als buitenshuis. 90% van onze tijd brengen we binnen door en een goede luchtkwaliteit is hier dan ook van groot belang. In elk huis dwarrelen fijne stofdeeltjes onzichtbaar door de lucht, worden ingeademd en kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Vooral bij harde vloeren, kunnen deze deeltjes niet hechten aan de grond en blijft het stof elke keer weer ‘opwaaien’, wat de luchtkwaliteit niet ten goede komt.

DESSO Airmaster® for Home

De gepatenteerde garens van DESSO Airmaster® for Home houden stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een harde vloer, en 4 keer beter dan gewoon tapijt. ‘Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van fijnstof bijzonder schadelijk kan zijn, doordat stofdeeltjes in de longen of bloedsomloop terechtkomen,’ verklaart Rob Peters (Desso). Dwarrelend stof, door bijvoorbeeld spelende kinderen of openzwaaiende deuren, wordt sterk verminderd en tot de volgende stofzuigbeurt vastgehouden in het tapijt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een schonere lucht in huis.

** Air quality guidelines – global update 2005, World Health Organization

Bij ons in de winkel vertellen we je graag meer over dit speciale Desso tapijt.

Afwerking parket en houten vloeren

Bezoek de winkel

 

Hoogwaardige producten voor de afwerking van parket en houten vloeren

Een mooie houten vloer moet natuurlijk wel mooi blijven!

Bij van Triest kun je allerlei soorten lak, olie, beits en andere middelen voor vloeronderhoud verkrijgen. Zowel voor het onderhoud van een bestaande vloer als voor het kleuren en beschermen van een nieuwe vloer.

Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. TRAE betekent hout en LYX betekent luxe. Dat is precies waar TRAE LYX voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Hout vraagt echter ook om een goede behandeling.

Grastapijt - Kunstgras

Bezoek de winkel

 

Kunstgras voor op je balkon, dakterras, tuin of camping

Grastapijt is verkrijgbaar in verschillende soorten en diktes, UV, weer- en vochtbestendig. Kunstgras is makkelijk schoon te houden - Eenvoudig op maat te snijden met bijgeleverd mes. Poolhoogte van 18 tot 37 mm.

De tapijten van kunstgras of grastapijt, zijn vochtdoorlatend (60 liter water per minuut). Ons kunstgras heeft de uitstraling van natuurlijk gras. Verkrijgbaar in breedtes van 2 of 4 meter. De minimale bestelling is vanaf 1.50 meter (3m2). Van hoogwaardige kwaliteit. Daarom geven wij garantie op grastapijt.

Veel toepassingen
Grastapijt is geschikt voor het dakterras. Het is aangenaam aan je voeten en zorgt voor extra comfort op je terras. Maar ook in de tuin als speelveld is het geschikt. Kinderen kunnen er zorgeloos op spelen, zonder kans op blaren of schaafwonden.

Onderhoud
Kunstgras heeft niet veel onderhoud nodig. Wij adviseren wel om regelmatig het gras te borstelen. Dan blijven de vezels mooi overeind staan. Bladafval kan met een bladblazer, hark of bezem worden weggehaald.

Snijden
Het gras is eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes. Belangrijk is het om te snijden via de onderkant van de kunstgrasmat. Als er meerdere delen kunstgras worden gelegd, is het belangrijk om dichtbij de vezels af te snijden. Bij elke bestelling wordt een snijmes geleverd.

Leggen
Let bij het leggen van de grasmat op de vezelrichting. Het kunstgras komt het beste tot z'n recht als je tegen de vezelrichting inkijkt. De ondergrond moet vlak zijn.

Deurmatten bij van Triest

Bezoek de winkel

 

Nooit meer modder op de vloer of nattigheid in huis

en een langere levensduur van je vloer door minder slijtage... daar zorgt de juiste deurmat voor! Kies voor een deurmat van Van Triest, dan haal je kwaliteit in huis

Entry
De Entry is dé instap schoonloopmat. Door de hoogwaardige polyamide vezel is het een mat die uitstekend vocht opneemt. Een mat die gemêleerd is en daardoor bij vrijwel elke vloer een goede keus is. In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen.

Royal
De Royal is echt een klasse schoonloopmat. Hij heeft de looks van een normaal tapijt. Door de hoogte en het volume kan hij veel vocht en vuil verwerken. Een uitstekende mat voor mensen die van stijl houden. In twee breedtes te verkrijgen; 130 en 200 cm.

Delta
De Delta deurmat is van een stugge vezel gemaakt waardoor de mat van zichzelf al een goed schraapvermogen heeft. Daarnaast is deze mat verkrijgbaar in uni kleuren die weer goed gecombineerd kunnen worden met de gemêleerde kleuren om zo een schitterende entree te maken. In drie breedtes te verkrijgen; 100, 130 en 200 cm.

Stripes
De Stripes heeft de combinatie schraap en schoonloop op een unieke wijze gecombineerd. Door de strepen krijgt de mat een prachtige uitstraling. En elke stap op de mat zorgt ervoor dat het vuil van de schoenen geschraapt wordt. In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen.

Dry
De Dry is een schoonloopmat die een katoen look en een hoge vochtopname heeft.

In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen

 

Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen: retro, klassiek, barok, modern. We hebben zelfs nagedacht over de snoeren. Die zijn makkelijk weg te werken in een holle plint.
Laat je adviseren in onze winkels.