Herooooo

Een revolutie in kleur bij Van Triest in Vaassen

Van Triest is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Vaassen en omstreken (o.a. Apeldoorn, Emst, Wenum Wiesel en Beemte Broekland).Verf van Van Triest

Van Triest staat bekend als dé verfwinkel in en rondom Vaassen. Van structuurverf tot buitenverf – deze speciaalzaak kenmerkt zich door een bijzonder breed assortiment verfsoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Ben je er nog niet precies uit welke kleur het beste past in je interieur? Of welk merk verf het beste geschikt is om de klus mee te klaren? Stap binnen in de kleurrijke wereld van Van Triest.

Professionele verf bij van Triest

Bezoek de winkel

 

Wélke verf heb ik nodig voor....?

Een vraag die we dagelijks wel een aantal keren horen. Begrijpelijk want voor elk materiaal is er de juiste verf en zeker voor buitenverf is de juiste kwaliteit van het hoogste belang. Met ons onvoorspelbare Nederlandse weer heeft het schilderwerk veel te lijden; de ene dag staat de zon ongenadig op het huis te branden en de volgende dag heb je een enorme hoosbui. We adviseren dus altijd professionele verf voor al het buitenschilderwerk. Het voordeel van ons bedrijf is dat onze schilders werken met de producten die wij adviseren. We kennen onze producten dus vanuit de praktijk! We adviseren je dan ook graag over de verschillende soorten vakverven en de bijbehorende eigenschappen.

In onze winkel tref je een groot assortiment vakverf voor binnen- en buiten. We zijn een echte verfspeciaalzaak waar je het meest uitgebreide assortiment verf in zowel professionele als DoeHetZelf-kwaliteit van alle bekende merken van Sikkens, Sigma, Boonstoppel, Herfst & Helder tot Histor, Flexa, Rambo en ons eigen huismerk Home Made By vindt. Verfadvies houdt overigens zeker niet in dat je bij ons altijd met de duurste verf naar huis gaat. Zo is ons Home MAde By huismerk voor het meeste binnen schilderwerk een prima alternatief.

Deze merken leveren kwaliteitsproducten hoogglans lak, muurverf, zijdeglans en allerlei andere soorten die garant staan voor een hoge duurzaamheid en goede verwerkingseigenschappen. Op onze computergestuurde mengmachines kunnen wij elke gewenste kleur mengen zodat het eindresultaat volledig naar wens zal zijn.

Doe het zelf verf

Bezoek de winkel

 

Wie een kwalitatief goede Doe het zelf verf wil, heeft bij Van Triest een enorme keuze.

De Van Triest verfspecialist adviseert graag welke Doe het zelf verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de doe het zelf verf aan te brengen. Er is een grote keuze uit A-merken. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Verf van Home Made By bij Van Triest

Bij Van Triest hebben zo ook een eigen verfcollectie. Nieuwsgierig? Laat je informeren!

Bezoek de winkel

 

Voor de prachtige verfsoorten van Home Made By kun je exclusief terecht bij de winkels van Home Made By, waaronder Van Triest in Vaassen. Je vindt er lakverf, muurverf en krijtverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van Van Triest in Vaassen kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van Van Triest je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van Van Triest en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van Van Triest.

Van Triest: vind de juiste Sigma verf

Benieuwd naar de voordelen van Sigma verf? Laat je informeren door de professionals van Van Triest.

Bezoek de winkel

 

Misschien wel het populairste merk onder schilders: Sigma. Bij Van Triest vind je de meest uiteenlopende verfsoorten van dit mooie label. Van S2U Gloss en Amarol Rapid Primer tot Sigma Superlatex – je hoeft niet bang te zijn dat de verfsoort waar jij naar opzoek bent niet beschikbaar is bij Van Triest. Wist je trouwens dat je ook alle producten van Sigma goed kunt mengen in kleuren van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Mio Colore, Flexa PURE, VT Wonen en Painting the Past? Bij Van Triest zijn ze er namelijk van overtuigd dat een mooi resultaat begint bij verf in de mooiste kwaliteit. Bij Van Triest hoef je niet te kiezen tussen de mooiste kleur en de beste kwaliteit: in de Sigma collectie komen beiden samen.

Boonstoppel vind je bij Van Triest

Neem een kijkje bij Van Triest in Vaassen en bekijk het assortiment van Boonstoppel

Bezoek de winkel

 

Jij verdient het om omgeven te worden door de mooiste kleuren. Zo denken ze er bij Van Triest in Vaassen over. Om deze reden verkopen ze bij deze speciaalzaak in Vaassen de mooiste verfmerken, waaronder Boonstoppel. Kunnen de muren in jouw woonkamer of slaapkamer nog een mooi kleurtje gebruiken? Of zou je graag door middel van de juiste tint jouw werkkamer voorzien van de juiste uitstraling? Heb je er trouwens weleens bij stilgestaan dat het schilderen van je interieur en exterieur ook bijdraagt aan de waardevermeerdering van je huis. Bovendien geldt: hoe langer je wacht met het aanbrengen van een hoognodige verflaag, hoe groter de kans dat je meerdere lagen nodig hebt en dat er ook in het verfklaar maken van het oppervlak veel tijd gaat zitten. Wat de professionals van Van Triest betreft geldt dan ook dat het verstandig is om niet te lang te wachten met het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Kan jouw interieur nog een nieuw kleurtje gebruiken? Of is het juist de buitenkant van je woning die een nieuwe verflaag nodig heeft? Laat je inspireren door de rijke verven van Boonstoppel.

Krijtverf

Bezoek de winkel

 

Krijtverf is zeer geschikt om bijvoorbeeld houten meubels op te knappen. Home Made By krijtverf verwerkt makkelijk, droogt snel (1 tot 3 uur), ruikt nauwelijks en is te verdunnen met water.

Schoolbordenverf

Bezoek de winkel

Maak van je muur, deur, tafel of kast één groot kladblok!

Schoolbordverf voor in de keuken, kinderkamer.

Nooit meer zoeken naar papier dus. Schoolbordenverf is verkrijgbaar in al je favoriete kleuren op de mengmachine. De schoolbordverf heeft een krijtmatte uitstraling en is ook goed te gebruiken als zeer matte muurverf. Laat het door ons mengen in de goede kleur, die perfect aansluit op je interieur.

Spuitbussen

Bezoek de winkel

 

Decoratieve lak in spuitbus met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting. Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De verf in spuitbussen heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Schildersgereedschap bij van Triest

Bezoek de winkel

 

Gereedschap voor elke schildersklus bij Van Triest

Goed gereedschap is het halve werk. Van Triest heeft een uitgebreid en speciaal assortiment voor elke schildersklus.

-Kwasten
-Rollers
-Plamuurmessen en krabbers
-Schuurpapier
-Verfbakken en emmers

Voorbehandeling schilderwerk

Bezoek de winkel

 

Goed schilderwerk valt of staat met de juiste voorbehandeling. Bij Van Triest is een uitgebreid assortiment producten verkrijgbaar die u helpen om het allerbeste resultaat te behalen. Van schuurpads, primer, kitten, ontvetter, houtrotvuller en grondverf.

Onze gespecialiseerde vakmensen vertellen graag welke producten u het beste gebruikt.