Thea Noya

Interieurstylist bij Van Triest in Vaassen

'Ik houd ervan mensen blij te maken met mijn creativiteit'

Over Thea

Een interieur moet voor mij aanvoelen als een warme jas, waarin je vrij kan bewegen en die je warmte en bescherming biedt.
Als stylist ben ik daarom altijd op zoek naar de juiste balans binnen een interieur. Balans tussen kleur en materiaal met hier een daar een knipoog om je interieur meer eigenheid en een beetje pit te geven.

Met mijn advies wil ik mensen helpen om een fijn thuis te creëren. Een thuis waar je tot rust komt en waar fijne herrineringen ontstaan.

VRAAG THEA OM INTERIEURADVIES

Van Triest realisaties

WIL JIJ OOK ADVIES INWINNEN VOOR JE INTERIEUR?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET THEA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

PLAN EEN DESIGN DATE MET THEA

Thea: "Ik houd ervan mensen blij te maken met mijn creativiteit"

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

VRAAG THEA OM INTERIEURADVIES