Mathilda

Interieurstyliste bij Van Triest in Vaassen

"Een Thuis met Identiteit"

MAAK EEN AFSPRAAK met Mathilda

Over Mathilda van Triest

Als mens ben ik iemand die houdt van kleur, van het leven en van uitdagingen. Het zijn elementen die Frits en ik zowel in ons gezin als in ons werk omarmen. Samen hebben we bij onze start als ondernemers in 1999, een eigen kleur gegeven aan dit familiebedrijf. In de loop der jaren zijn onze rollen daarin verandert en gegroeid. We werken graag samen in dynamische projecten en vullen daarin elkaar perfect aan.

Als stylist vind ik het belangrijk om een huis te conformeren aan de personen die er wonen en de (bouw-)stijl die het huis van nature in zich heeft. In gesprek met de klant ga ik op zoek naar wie die klant is en wat het huis - of de werkplek- zou moeten vertegenwoordigen. Zelf vind ik het dan ook fijn om bewoners bij hen thuis te ontmoeten. Lopend door het huis wordt er dan iets in mij geboren, wat ik graag in kleur, sfeer en materiaal inhoud geef. Daarbij maak ik in een interieur graag knipoogjes dmv kleur, foto’s of een grappige twist.

 

vraag Mathilda om advies

Van Triest Realisaties

Op zoek naar meer eenheid en karakter in je interieur?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET MATHILDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK met Mathilda

Mathilda: 'Een interieuradvies heeft voor mij een succesvolle afronding als de bewoners zich met hun huis kunnen identificeren.'