Angelique Slijkhuis

Interieurstylist bij Van Triest in Vaassen

'Elk project krijgt van mij de tijd, zorg en aandacht die het verdient.'

PLAN EEN DESIGN DATE MET ANGELIQUE

Over Angelique Slijkhuis

Sinds 2003 ben ik verbonden aan Van Triest. Mijn passie ligt vooral bij verf, kleurgebruik en het restylen van oude meubels.  Ik denk graag mee hoe je met een persoonlijke touch of het gebruik van kleur een uniek en persoonlijk interieur creëert. Je kunt bij mij terecht voor de meest uitlopende vragen bij elk woondilemma. Lukt dit niet in de winkel dan kom ik graag bij je thuis voor een compleet woonadvies. Met mijn professionele kleur- en materialenkennis denk ik graag mee, geef je persoonlijk advies en help je bij het maken van de juiste keuzes. 

Samen maken we een uniek plan voor jouw interieur!

Vraag Angelique om interieuradvies

Van Triest Realisaties

Op zoek naar de juiste kleur voor je interieur?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ANGELIQUE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Plan een design Date met Angelique

Angelique:'Mijn doel is om samen met jou te komen tot een uniek en persoonlijk interieur, waar jij je thuisvoelt!!!'

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Vraag Angelique om interieuradvies