Cecil Schoemaker- van Werven

Interieurstylist bij Van Triest in Vaassen

'Jij bent mijn inspiratiebron'

PLAN EEN DESIGN DATE MET CECIL

Over Cecil

Wat mij kenmerkt is mijn passie voor interieur en het verblijden van mensen. Daarnaast ben ik gek op creatieve uitdagingen en heb ik een voorliefde voor kleuren en stoffen. Als stylist vind ik het belangrijk dat elk interieur een ‘eigen’ persoonlijk verhaal vertelt. Daarbij hou ik ontzettend van interieurs die fijn aanvoelen, en sfeervol en ruimtelijk ogen. De klant, de woning en de woonruimte zijn mijn inspiratie. Het liefst kom ik dan ook bij je thuis langs om jouw woonwensen in beeld te brengen. Samen creëren we een persoonlijk en uniek interieur waarin met plezier geleefd mag worden.

Vraag Cecil om interieuradvies

Van Triest realisaties

WIL JIJ OOK ADVIES INWINNEN VOOR JE INTERIEUR?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET CECIL

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

 

Plan een Design Date met Cecil

Cecil: ‘Een interieuradvies is voor mij geslaagd als ik jouw uniciteit heb kunnen vertalen naar een persoonlijk interieurontwerp met een eigen verhaal.’

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Vraag Cecil om interieuradvies