Cecil

Interieurstylist bij Van Triest in Vaassen

'Jij bent mijn inspiratiebron'

MAAK EEN AFSPRAAK met Cecil

Over Cecil

Wat mij kenmerkt is mijn passie voor interieur en het verblijden van mensen. Daarnaast ben ik gek op creatieve uitdagingen en heb ik een voorliefde voor kleuren en stoffen. Als stylist vind ik het belangrijk dat elk interieur een ‘eigen’ persoonlijk verhaal vertelt. Daarbij hou ik ontzettend van interieurs die fijn aanvoelen, en sfeervol en ruimtelijk ogen. De klant, de woning en de woonruimte zijn mijn inspiratie. Het liefst kom ik dan ook bij je thuis langs om jouw woonwensen in beeld te brengen. Samen creëren we een persoonlijk en uniek interieur waarin met plezier geleefd mag worden.

Vraag Cecil om advies

Van Triest realisaties

WIL JIJ OOK ADVIES INWINNEN VOOR JE INTERIEUR?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET CECIL

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

Plan een Design Date met Cecil

Cecil: ‘Een interieuradvies is voor mij geslaagd als ik jouw uniciteit heb kunnen vertalen naar een persoonlijk interieurontwerp met een eigen verhaal.’