Luxaflex bij Van Triest in Vaassen

Luxaflex® voor binnenzonwering

bij Van Triest in Vaassen

 

Aluminium jaloezieën | Duette Shades | rolgordijnen | Horren | Meer producten

Luxaflex® zonwering en raamdecoratie

Luxaflex® ZONWERING EN RAAMDECORATIE

Al meer dan zestig jaar is Luxaflex® een van de belangrijkste marktleiders op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Sinds de introductie van horizontale jaloezieën van aluminium in 1951, is Luxaflex® nog steeds actief met het ontwikkelen van baanbrekende raamproducten zoals de unieke, bekroonde Duette® Shades en Silhouette Shades.

Luxaflex® heeft raamproducten ontwikkelt die zowel binnen- als buiten als zonwering dienen. Luxaflex® zonwering bestaat in heel veel soorten en maten. Van Luxaflex® van hout of Luxaflex® van aluminium, jaloezieën van hout of van aluminium tot de vlinderjaloezie van Luxaflex®; de opties voor raamdecoratie van Luxaflex® zijn (bijna) eindeloos. Hieronder zullen we een aantal opties uit de uitgebreide collecties uitlichten.

Door een combinatie te maken van de diverse opties - verschillende soorten Luxaflex® en gordijnen - kun je in je hele huis de ramen en deuren aankleden met de raamdecoratie van Luxaflex®. Ga voor binnenzonwering van Luxaflex® in de woonkamer, Luxaflex® gordijnen in de zithoek, houten lamellen voor de zonwering in de serre, jaloezieën die verduisterend werken in de slaapkamer, elegante zwarte, houten Luxaflex® in de keuken en een praktisch en mooi Luxaflex® duo rolgordijn in de kinderkamers.

Ben jij op zoek naar een raamoplossing die zorgt voor zonwering, privacybescherming, bijdraagt aan de isolatie en daarnaast óók nog eens past binnen de stijl van je interieur?

Bij Van Triest in Vaassen kunnen we je hier goed in begeleiden en adviseren, dankzij onze vakspecialisten die je alles over raamdecoratie kunnen vertellen. En dat niet alleen, de stylistes van Van Triest kunnen je ook wegwijs maken in de kleur- en materiaalkeuze die bij jouw interieur past. Dit kan een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer in de ruimte en zorgen dat jij je er thuis voelt. Kom gerust bij Van Triest in Vaassen langs voor advies en voor de Luxaflex® installatie.

Aluminium jaloezieën van Luxaflex®

De op maat gemaakte Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®® zijn superstrak en tijdloos. De Luxaflex® jaloezieën die horizontaal voor je raam hangen, bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting. De vele keuzemogelijkheden voor horizontale jaloezieën - zoals de keuze uit tientallen kleuren, maten en structuren - maken dat er altijd een passende oplossing te vinden is voor je interieur. De Luxaflex® worden ook nog eens op maat gemaakt zodat ze exact passen in jouw huis.

De exclusieve ontwerpen en ruime keuze aan kleuren en inspirerende texturen zijn belangrijke kenmerken van de collectie horizontale jaloezieën van Luxaflex®.

De Stylistes van Van Triest helpen je graag bij het vinden van een kleur en lamelbreedte die past binnen jouw interieur. Of je nu voor een blikvanger kiest of juist voor een subtiele variant, samen met jou bespreken we de mogelijkheden. We regelen ook de installatie van je jaloezieën.

Met VarioFlex® – een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex® - kun je het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk openen. Met de Varioflex Luxaflex® kun je de hoeveelheid licht en privacy naar eigen wens regelen.

Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde "terugspringfunctie". Ervaar het nu zelf en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij Van Triest in Vaassen.

Luxaflex bij Van Triest in Vaassen

Luxaflex® Duette® Shades

Sinds 1985 staan Luxaflex® Duette®® Shades vooruitstrevend design in combinatie met energiebesparende technologie. De unieke honingraatstructuur maakt Duette® Shades van Luxaflex® tot een prachtige oplossing voor raamdecoratie in elke woning. Duette®® Shades helpen je woning lekker warm te houden in de winter en lekker koel in de zomer dankzij de isolerende werking van de honingraatstructuur. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet én je portemonnee. Luxaflex® Duette® Shades zijn beschikbaar diverse kleuren en designs.

Ben jij op zoek naar goedkope Luxaflex® raamdecoratie met een isolerende functie? Bij Van Triest vertellen we je graag welke opties er zijn.

Licht kan je woning transformeren. De drie opties voor lichtdoorlatendheid, en de diverse mogelijkheden, specifiek toegespitst op dag en nacht, scheppen samen de juiste sfeer voor elke kamer en elk moment.

Iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan rust en ontspanning. Luxaflex® Duette®® Shades weren geluiden van buiten en dempen ook de omgevingsgeluiden - geluiden die ontstaan door weerkaatsing op harde oppervlakken - binnenshuis. Hierdoor verbetert de akoestiek in huis.

Advies nodig bij het verbeteren van de akoestiek in je woning? Onze adviseurs en stylisten bespreken graag de mogelijkheden.

Is de Luxaflex® Duette®® Shade een oplossing voor jouw interieur? Kom gerust langs bij Van Triest in Vaassen om onze specialisten en stylisten te raadplegen. We denken graag met je mee in de zoektocht naar de ideale zonwering voor jouw huis.

Luxaflex Duette Shades bij Van Triest in Vaassen

Rolgordijnen van Luxaflex

Het beproefde design van Luxaflex® rolgordijnen biedt talloze creatieve opties en slimme oplossingen voor je raamdecoratie.

Deze rolgordijnen zijn in extra grote maten verkrijgbaar zodat ze ook geschikt zijn voor prachtige, brede ramen en patiodeuren.

De stoffen met Dustblock® afwerking maken de rolgordijnen vocht- en stofwerend, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens.

Deze innovatieve producten zijn duurzaam en helpen licht- en warmte te controleren, het energieverlies te beperken en de verwarmings- en airconditioningkosten te verlagen.

Ben je op zoek naar rolgordijnen met een eigenwijze look of bijzondere textuur? Kom eens kijken bij ons in de winkel in Vaassen. Bekijk de opties en voel de materialen. De adviseurs van Van Triest vertellen je graag meer over de diverse opties voor Luxaflex raamdecoratie en geven je een advies dat aansluit bij je wensen.

Luxaflex rolgordijnen bij Van Triest in Vaassen

Horren van Luxaflex®

Horren van Luxaflex®® voor je deur of raam? Jazeker, Luxaflex® biedt naast opties voor zonwering ook horren. De horren van Luxaflex®, zijn perfect geschikt voor elk raam of deur.

Raam horren:

Afhankelijk van het type kozijn, de inbouwruimte, je gebruikswensen en natuurlijk jouw persoonlijke smaak, is er voor ieder raam en elk persoon een passende Luxaflex®® Hor te vinden.

Hordeuren:

Luxaflex®® biedt verschillende soorten hordeuren: schuivend, scharnierend of plissé. Kies de deur die het beste bij jouw situatie past en laat gebruiksgemak en insectenwering perfect samengaan.

Rolhorren:

Kies voor de vormgeving die bij je past. Ga voor sierlijke profielen of brede exemplaren voor een meer robuuste uitstraling. Wanneer de hor niet gebruikt wordt, is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. Ook geschikt voor dakramen.

Vaste Horren / inzethorren:

Dit is de meest eenvoudige en breedste toepassing. Vaste horren kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en kennen een uiterst geringe inbouwdiepte. Ze zijn ook geschikt voor draai-kiepramen en kunnen zonder in de kozijnen te boren of schroeven, gemonteerd worden.

Inzetrolhor:

Combineer de flexibiliteit van een inzethor met de elegantie van een rolhor. De inzethor is te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Plissé Hordeuren:

De slanke, elegante oplossing tegen insecten. De robuuste Allure deur kan tegen een stootje en is breed toepasbaar. De slanke Plissé Hordeur Volare biedt een elegante en stille oplossing, ook voor bredere deuren en puien. Dit is de ideale hordeur voor dagelijks gebruik.

Wil je weten welke hor jij het beste kunt kiezen? Kom gerust langs bij Van Triest, dit kan mét of zonder afspraak. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken!

Luxaflex horren bij Van Triest in Vaassen

Meer Luxaflex® producten

Hieronder laten we zien welke andere Luxaflex® producten er nog meer zijn:

• Buiten Luxaflex® & Buiten Jaloezieën
• Silhouette Shade
• Twist™ Rolgordijnen
• Luxaflex® Duo Rolgordijnen
• Plissé Shades
• Vouwgordijnen top down - buttom up van Luxaflex
• Verticale Jaloezieën