Herooooo

Raamdecoratie bij Van Triest in Vaassen

Van Triest is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Vaassen en omstreken (o.a. Apeldoorn, Emst, Wenum Wiesel en Beemte Broekland).
Van stijlvolle rolgordijnen tot houten horizontale jaloezieën in natuurlijke tint – als het op raamdecoratie aankomt kun je een hoop verschillende kanten op. Gelukkig zijn de woonexperts bij Van Triest gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten raamdecoratie. Ben je op zoek naar een vouwgordijn in landelijke stijl of een paneelgordijn in houten look? Laat je inspireren door al het moois dat je vindt bij Van Triest in Vaassen.


Vind de meest stijlvolle rolgordijnen bij Van Triest

Bezoek de winkel

 

De rolgordijnen bij Van Triest in Vaassen komen in alle soorten en maten. Van strakke exemplaren in 100% verduisterende stof tot rolgordijnen in meer transparante uitvoering. Vooral voor dakramen vormen de compacte rolgordijnen vaak dé uitkomst. Waar een compleet verduisterend gordijn vaak wordt gebruikt voor in de kinderkamer, biedt een meer transparant exemplaar uitkomst in de werkkamer. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie van Van Triest en ontdek het bijzondere resultaat dat een rolgordijn teweeg kan brengen in je interieur. Van Triest in Vaassen – vouwgordijnen in alle soorten en maten

Bezoek de winkel

 

Bij Van Triest weten we als geen ander hoe veelzijdig het vouwgordijn is. Kies voor een vouwgordijn in natuurlijk materiaal en neutrale tint en je hebt de ideale zonsverduisteraar voor in een landelijk huis. Bij Van Triest vind je ook vouwgordijnen in strak materiaal en donkere tint, ideaal voor een modern interieur. Neem een kijkje bij ons en ontdek dat de vouwgordijnen van dit merk in de meest luxe stof komen, waaronder stoffen gemaakt van chenille garens. Nieuwsgierig? De woonprofessionals van Van Triest in Vaassen staan altijd voor je klaar.


Duo-rolgordijnen – vind jouw favoriet bij Van Triest

Bezoek de winkel

 

De naam verklapt het al een beetje: een duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof: een transparante en een niet-transparante stof. Je kunt zelf de hoeveelheid licht die naar binnen komt bepalen door de stoflagen te bewegen met een bedieningssysteem. Ben jij op zoek naar een specifieke kleur? Bij Van Triest in Vaassen kun je kiezen uit meer dan 40 kleuren.


De verticale jaloezieën van Van Triest

Bezoek de winkel

 

Maak jij graag bijzondere interieurkeuzes? Met de verticale jaloezieën van Van Triest creëer je een uitgesproken sfeer. Dit type raamdecoratie is vooral zeer geschikt om de hoogte van je plafonds te onderstrepen. Oftewel: met de verticale jaloezieën van Van Triest creëer je een gevoel van ruimtelijkheid bij jou thuis. Benieuwd welke uitvoering het beste past bij jouw interieur? Neem een kijkje bij Van Triest in Vaassen.


Musthave: horizontale jaloezieën van Van Triest, Vaassen

Bezoek de winkel

 

Horizontale jaloezieën bepalen al tientallen jaren het interieurbeeld. Niet vreemd, aangezien dit type raamdecoratie niet alleen stijlvol, maar ook nog eens hartstikke veelzijdig is. Ook bij Van Triest kun je kennismaken met de meest uiteenlopende soorten horizontale jaloezieën. Kies jij voor een natuurlijke look met houten jaloezieën of zou je graag de moderne uitstraling van je inrichting willen onderstrepen met een aluminium jaloezie? Laat je informeren over de mogelijkheden door de experts van Van Triest in Vaassen.


Van Triest: gespecialiseerd in plisségordijnen

Bezoek de winkel

 

Het plisségordijn – dat zich kenmerkt door de zigzag-stof – wordt gezien als één van de meest stijlvolle type raamdecoratie. Bij Van Triest vind je een uitgebreid assortiment plisségordijnen, die je kunt onderscheiden in vijf groepen. Plisségordijnen in transparante stof, lichtdoorlatende stof, verduisteringsstof of parelmoergecate en gemetalliseerde stof. Benieuwd welke stof het beste bij jouw interieur past? De experts van Van Triest in Vaassen helpen je graag!


De paneelgordijnen bij Van Triest

Bezoek de winkel

 

Wist jij dat paneelgordijnen niet alleen worden gebruikt als raamdecoratie, maar ook als scheidingswand tussen bijvoorbeeld de woon- en slaapkamer? Ideaal voor een typisch Loft interieur, waar het lastig kan zijn om hoekjes te creëren. Bij Van Triest in Vaassen zijn we ook dol op paneelgordijnen. Dit komt ook terug in hun uitgebreide collectie. Vooral voor grote raampartijen of schuifpuien zijn paneelgordijnen uiterst geschikt volgens de woonprofessionals van Van Triest.


Van Triest – gespecialiseerd in horren

Bezoek de winkel

 

Niks zo vervelend als een slechte nachtrust, toch? Vooral in de zomer wordt het woelen er vaak niet minder op door de bijkomstigheid van muggen. Bij Van Triest hebben we de oplossing in de vorm van een groot assortiment aan horren. Van een hor in standaard uitvoering tot een hor met speciaal ‘pollengaas’ voor mensen met hooikoorts – Van Triest in Vaassen is hét adres voor het vinden van de juiste hor.