Projectstoffering bij van Triest in Vaassen

Van Triest is dé schilder- en interieurspecialist voor Vaassen en omstreken (o.a. Apeldoorn, Emst, Wenum Wiesel en Beemte Broekland).

Bezoek de winkelVan Triest, specialist in projectstoffering!

Van Triest heeft al diverse kantoren, verkoopruimtes, (para)medische praktijken, scholen, woonzorgcentra en bedrijfspanden onder handen genomen.

Totaalconcept Wonen
Het totaalconcept aan wonen wat Van Triest biedt, vormt een krachtige formule voor de aanpak van zowel het in- en exterieur. De meerwaarde daarvan heeft zich al in diverse projecten bewezen. Eén aanspreekpunt, één planning en daardoor een optimale afstemming neemt de klant veel zorg uit handen. Uiteraard is daarin ook een nauwe samenwerking met ons schildersbedrijf mogelijk.

De hoogstaande kwaliteit van onze producten is het resultaat van de samenwerking met vaste zakenpartners. Binnen ons bedrijf onderscheiden we ons dankzij een team van prettige, trouwe en vakkundige medewerkers. We hebben alle disciplines in huis voor zowel het advies als de uitvoering van uw project.

De nauwe samenwerking biedt u bij uitstek de plek voor advies over hoe u onze producten kunt combineren tot één harmonieus eindresultaat. De functie van het gebouw en/of ruimte staat daarbij voorop. Onze interieur specialisten komen daarom graag bij u op bezoek om zo uw situatie te leren kennen en dat te vertalen naar en professioneel advies. In onze winkel kunt u materialen in combinatie met elkaar zien en voelen. Zo komt het ook regelmatig voor dat bewoners van zorginstellingen hun eigen nieuwe leefomgeving in de zaak van Van Triest uitzoeken en/of alvast kunnen bekijken.

Op grond van het advies wordt er een ontwerp gemaakt en tijdens vervolggesprekken wordt dit ontwerp verder aangescherpt. Na een zorgvuldige opstelling van de planning kunnen de werkzaamheden starten. Door de aanwezige expertise van zowel Van Triest schilders als onze behangers en stoffeerders kunnen tijdens het proces technische of praktische knelpunten eenvoudig worden opgelost. Als opdrachtgever heeft u slechts één aanspreekpunt en zorgen korte lijnen ervoor dat het eindresultaat geen verrassing is, maar wel uniek en volledig naar de wens van u gerealiseerd wordt.

Een prettige werk- en leefomgeving is een aanwinst voor zowel uzelf als voor het uit te voeren werk. Sfeervol wonen en werken heeft tijd, aandacht en zorg nodig! Ieder project krijgt van ons dan ook alle tijd, aandacht en zorg die het verdient. Ons doel is daarbij om samen met u te komen tot het gewenste eindresultaat!