Herooooo

Stijlvol behang van Van Triest in Vaassen

Van Triest is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Vaassen en omstreken (o.a. Apeldoorn, Emst, Wenum Wiesel en Beemte Broekland).Van Triest: de behangcollectie van je dromen

Ben je opzoek naar een behangsoort waar kwaliteit en stijl samenkomen? Dan ben je bij Van Triest in Vaassen aan het juiste adres. Van een dromerig bloemenbehang voor in de kinderkamer en een strak streepjesbehang voor in de werkkamer tot een retro behang voor in de slaapkamer – bij Van Triest kun je je ogen uitkijken. Naast het vinden van het juiste patroon, geven de specialisten van Van Triest in Vaassen ook graag advies over de juiste bijproducten zoals lijm. Ook is de ene ondergrond beter geschikt om te behangen dan de andere ondergrond. En wist je dat het ene behangsoort duurzamer is dan het andere? Bij Van Triest in Vaassen informeren ze je graag over alle mogelijkheden rondom behang.

Home Made By behang van Van Triest

Bezoek de winkel

 

De kennis rondom behang gaat ver bij Van Triest. Niet verwonderlijk dat je in deze speciaalzaak in Vaassen dan ook een uitgebreide, eigen collectie behangsoorten hebt. En, je hoeft zeker niet bang te zijn dat je niet het juiste behang vindt. De eigen collectie van Van Triest bestaat namelijk uit meer dan 80 behangsoorten. Je vindt behangsoorten in traditionele look, geïnspireerd op de natuur. Maar ook voor een meer grafisch patroon kun je bij Van Triest prima slagen.

PIP Studio bij Van Triest

Bezoek de winkel

 

Het behang van PIP Studio herken je uit duizenden. Vrolijk en met een eigenzinnige twist – zo omschrijven de stylisten van Van Triest het kleurrijke behang van PIP Studio. Zet je huis in bloei met een behangrol in bloemenprint of dierenpatroon. Voeg jij graag wat karakter toe in huis, maar ben je bang dat het te druk wordt? De stylisten van Van Triest kunnen je moeiteloos voorzien van de juiste stylingtips.

Eijffinger - je vindt het bij Van Triest

Bezoek de winkel

 

Al meer dan 140 jaar creëren ze bij Eijffinger de meest stijlvolle patronen voor hun behangcollectie. Dit bedrijf staat voor pure kwaliteit. Om deze reden verkopen de woonprofessionals van Van Triest in Vaassen met veel plezier de selectie behangsoorten van dit topmerk. Wordt het een op de natuur geïnspireerd behang of kies je straks voor een kleurrijk exemplaar van Eiffinger?

Hooked on Walls bij Van Triest

Bezoek de winkel

 

Dit creatieve A-merk is in staat om iedere ruimte in huis te voorzien van een stijlvolle transformatie. Laat je bij Van Triest in Vaassen inspireren door de uitgebreide collectie van dit merk. Van lichte tinten tot donkere kleuren en van rustieke patronen tot drukke motieven – bij Hooked on Walls vind je gegarandeerd waar je naar opzoek bent.

Een kunstzinnige uitstraling met Arte van Van Triest

Bezoek de winkel

 

Volgens de experts van Van Triest in Vaassen is je huis zoveel meer dan de plek waar je woont. Graag gebruiken ze bij Van Triest dan ook behang om iedere ruimte te voorzien van extra stijl en authenticiteit. De kunstzinnige behangsoorten van Arte lenen zich hier bijzonder goed voor. Laat je inspireren door de mooiste kleuren en patronen van dit fijne merk.

BN Walls van Van Triest

Bezoek de winkel

 

Tijd om je zithoek te voorzien van karakter! Of is het juist je slaapkamer die je zou willen opfrissen met een licht bloemenbehang? De behangsoorten van BN Walls – verkrijgbaar bij Van Triest – zorgen ervoor dat iedere ruimte in huis opleeft. Laat je inspireren door de experts van Van Triest en vind de juiste behangsoort voor jouw interieur in Vaassen.

Fotowanden

Bezoek de winkel

 

Fotowanden van dimago®

Wij hebben keus uit een aantal standaardafbeeldingen, maar je kunt ook een fotowand laten maken van je eigen foto.